Koji mobilni imate?

1. Nokija 5228 i ne treba mi bolje.

2. Nokia N79, super je, ima i 3 različite maske. :)

3. Nokija 5228 i ne treba mi bolje.

Ja isto. Samo kad bi imao wlan, bio bi savrsen.

4. nokia 6303 i samo zato sto bojkotujem tac skrin i qwerty

5. Nokia C5 03
    http://www.mobilnisvet.org/nokia/nokia-c5-03/
    Dobio ga za jedan dinar uz tarifni paket...Ni taj dinar im nisam dao!

6. Uuu, jebaćeš i taj rad.

7. Butt
    Uuu, jebaćeš i taj rad.

Devojke koje se loze na lovu nisu moja ciljna grupa svakako, ali prija imati kod sebe ovakav zmaj od telefona, da se ne lazemo.

8. A čekaj, ti si sam zaradio lovu i kupio tog "zmaja"?

9. Jao, kako ću da te zajebavam kad ti ode displej, nisi svestan! Šalim se. Fazon uopšte ne gotivim ove telefone novije generacije. 3310 je jedan jedini i nepobedivi i mnogo mi je krivo što ga sad nemam, ali onda bih morao da uzimam i mrtvi mp4, a koj' će mi to kurac kad sve mogu d'imam na telefonu?
    Eve je moja ponosna krntija.
    http://4.bp.blogspot.com/-6i39qxjlxTw/TaBgzGZcupI/AAAAAAAAECM/xaZb1HlXFgw/s1600/nokia+x3+wallpaper+by+free+wallpapers+%25285%2529.jpg

10. Butt
    A čekaj, ti si sam zaradio lovu i kupio tog "zmaja"?

Ustvari da, kupljen je upola cene novcem od studentskog kredita. Kontam da si mislila da sam neki burzuj i da sam dobio pare od roditelja, ali ne, sreco, sam sam ga kupio.

11. A, studentski šljam, ditto. Mda, bolje i to nego raspali buržujčić. Jopet, ne smeta mi ni mama i tata da ti kupe, nego mi njesra što ovde dolaze likovi da se fale mini-računarima od petsto evra koje im fazon keva uzela na rate. Brate.

12. Dok mi je kanta od C6-00 na popravku, koristim N73. Tako star, a tako dobar.

13. Onaj na dopunu kredita preko trafike.

14. Ne volim ni ja takvu vrsti kurcenja, i nije mi bio cilj da se kurcis sto imam Ajfon. Ja sam ga platio samo 120e, sto i nije nesto mnogo. Kontam da si pogresno shvatila moj post. Al ok je, opusteno.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.