Ko poslednji pobednik 56

1. Ma nema veze, sa pravom ekipom je uvijek super, pa makar svirali i 'Osvajači' :D

2. auuu prozivanje osvajaca...nije da im znam ijednu pjesmu al znam neke zaludjene njima :)

3. K'o i večeras sa vama,al' ja moram da vas pozravim :)
    Laku noć svima! :)

4. Екипа се разбежала, да су бар Освајачи :)
    Него довели Кербер :Ѕ
    Њих баш не волим, у месец дана они два пута наступају код мене у граду :/

5. Laku noc Gogi i fino nam sanjaj :D

6. laka noc....Kerber na plejbek mozda ne bi bio toliko los :)

7. Лаку ноћ Гого :)
    Лепо спавај :)

Можда, ал' на жалост не певају на плејбек :)

8. mislim da su im 2 clana umrla od prevelike doze, onaj pjevac bolje da je otis`o s njima nego sto je u onakvom stanju sad :)

9. hmmm... onda ti ne preostaje nista drugo nego: gajba piva na gajbi, pa onda kerber :D
    ili eventualno da se odselis dok se ne zavrsi motorijada :D

10. Мислим да је задње вече :)

11. jea motoristi voljni da budu iskoristeni :P

12. Haahahahahahaha... Ej Ledeni, iznenadjuje me tok tvojih misli... :)))

13. zasto?:)...ja se pitam ima li ijedna zenska tamo :)....

14. Јој Ледени има их више него моториста :))
    Што је веома тужно :)

15. bilo skorije u Ulcinju, nisam bio ni blizu al po snimcima ne vidjeh nijednu..

16. Aham... ja sam nekako pomislila da zamisljas motoriste voljne da budu iskoristeni paaaa... :D

17. Ет код нас дођи некад па ћеш видети колико их се у шорцевима шета :)

18. samo sam primjetio da su vjerovatno voljni ali da ih nema ko iskoristiti :)...mada to ne moraju biti samo motoristi :)

starlight moracu :))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.