Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
a goblini ce uskoro u Banjaluku-tako da -bijeljino ne ocajavaj-mozda se vidimo svi tamo
Koji festival, dawnangel? :)
Vuče, verujem, i ja sam ćaleta navukla za kratko vreme. Sad ima odigranih partija 5-6 puta više nego ja..ali opet gubi kad se suočimo. :)
sabacki
A taj..nemoj da zavidiš, nego se pakuj i dolazi, pravimo žurku vukajlijaša u Šapcu. :D
Svaka čast, ona i ja igramo sa istog naloga, pa se takmičimo ko će bolju partiju da odigra i pobedi. Sad mi duguje dva eurobloka i sok a ja njoj 1000 dinara. :)
Hahahahaha sjajni ste! :D
Imate li omiljene protivnike? Igrate sa nekim iz Srbije ili Bosne možda?
Imamo. Ona bsladjana nam je omiljeni protivnik. A često navatamo koga stignemo. Turke, nemce, amerikance i td. Sad moram da se skidam sa kompa, najavila se keva da hoće da igra jedno pola sata one njene mahjong igre. Ajd pa se postujemo sutra.
http://www.youtube.com/watch?v=1Jql1iyP_tk&feature=related
Slađana je ona Novosađanka? Mislim da sam i nju pobeđivala redovno. :)
Kuckamo se, pozdrav!
poslednji
Oho, drustvo, ima li koga?
Oho mici, ima ima! :) Šta se radi?
Nista, nije me bilo par dana pa sad gledam sta ima novo na sajtu :D
Kod tebe?
Isto, došla s mora pa se sastavljam iz komada. :) Gde si bila, ako nije tajna?
Opalaa...jedva i ja cekam moree...:)))
Ja u Becu...
Ti?
Da nisi bila na pustom ostrvu sa plisanim medom , teglom meda ,dve cackalice i patkom dacom?
Hahhahah svakako, bas tu sam bila...
Ohoho, kojim dobrom? :)
Ja u Kušadasiju.
Ojsa Staklena...bole te brige :)
Ma malo da mi dupe vidi put ;)
Gastarbajterka?