Кладионица

1. Hvala, Lari, zelim da ti svaki tiket bude prolazan! :D

2. Nema na čemu, iz tvojih usta... :)

3. BezDeranjaMolim
    Evo ko hoce da kupi novog Pasata i generalno ko voli pare, ko nece nek ne igra ovo:

Majami-Milwoki doh1 @ 1,6 11,5
    Dalas-WSH 1 @1,5
    Golden State-Detroit doh 1 @1,6 6,5

Deranje, necu kupiti pasata, posto sam zbog nekih nepredvidjenih troskova morao da smanjim upltu. Ali za nekog polovnjaka korozivnih vrata i tapacirunga sumnjivog kvaliteta ce biti. Hvala Vi.

4. Na kurac te gledam jopaaaaaaa

uvalim ti topa HOHOHOO

5. Koliko je minimum uplata ako ocu da odigram tipa

Dve tekme u sistemu 1/2
    I dole bazu 3 tekme?

6. Pa to su ti dve kombinacije puta minimum po kombinaciji (5 dinara u Mocartu), znači 20 dinara jer je to minimalna uplata.

7. dal da sibnem veci ulog na meksiko i urugvaj?

8. A tako to ide?
    Onda do jaja..
    Sacu sve digram tako..

9. Pa da, tako se računa minimalna uplata. Baza se ne računa u kombinacijama. Ako ćeš tako da igraš, onda ti se isplati ili da u bazi inicijalno imaš solidnu kvotu ili da u sistemu gađaš veće kvote. I podrazumeva se da ti uplata bude veća (šta god to značilo :)), jer uplatiti 20 kinti na takav sistem nema svrhe, mali je dobitak.

10. Vrh Papete vrh!

Evo za danas ko voli kavijar, kiblu, crnkinje, penthaus, Murselaga, i razlicite vrste droge, ko ne voli nek ne igra:

Orlando-Milwoki 1 @ 1,45
    Memfis-Toronto 1 @ 1,45
    Utah-New Orleans 2 @ 1,75
    Portland-Phoenix 1 @ 1,35

ukupno 4,80

na sporednom LAC-OKC 1i+
    Fila-Hju H1

11. Orlando-Milwoki 1 @ 1,45
    Memfis-Toronto 1 @ 1,45
    Utah-New Orleans 2 @ 1,75
    Portland-Phoenix 1 @ 1,35

ukupno 4,80

Sjebaćete New Orleans!

12. I don't think so. Juta je u kurcu na 0-8 Dzeferson im je glavni igrac, NO je sinoc prso tako da bi trebali da uzmu ovu tekmu.

13. http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/izgubio-kucu-na-arsenal-154031.html
    Svi vi sa ove teme ste pičke vid ovog kuću stavio na utakmicu a ovaj drugi ženi lolo

14. Ub'o Lejkerse noćas, i Dalas 1-1
    Krenulo me, već 2 večeri za redom dobijam lolo

15. Ne pamtim kad sam igrao NBA, možda prošle godine.
    Sećam se da sam tada igrao skoro svaki drugi-treći dan isključivo košarku i da sam na jednom tiketu od osam odigranih susreta pao samo jednu tekmu. To mi je bio najbolji rezultat što se basketa tiče.
    Još bolje se sećam da je Gazimudo tada pogodio svih 8 parova, ili čak 12 (ne sećam se koliko ih je bilo u ponudi tog dana) igrajući samo više poena od ponuđene granice.
    Kad se tada živ nisam pojeo što nisam igrao to isto!
    Nadam se da ovo što sam upravo odigrao ima nekog smisla:
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-9973265-1135

16. Ti ga pretera, al ono, baš

17. Sklon sam preterivanju, Mito, sklon.
    Ali sklon i dobijanju. Češće nego kad ne preterujem.

18. poeni su ti 50-50 da dodje...sad ovaj Boston i Sarlot jebu...valjda ce Boston dobiti usli su u seriju malo...

19. 16:00 Urugvaj - Jordan 3+
    NBA
    02:00 DeRozan D.(-17,5+)-Mem-Tor
    BirmingLFC - ZorkiyK 1
    Wolfsburg - LdB FC Malmö 1

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.