Кладионица

1. Ovo u BiH ne može LIVE BET preko neta u Mocartu?

2. http://www.rezultati.com/utakmica/IR1kGD4T/#omjer;home pogledajte rezultate kod kuce sve pobede koliko se moze videti,a u gostima imaju samo jedan poraz i jedan remi isto koliko se moze videti ,jos odvalili ove u gostima 0:1 ,i bas kad sam stavio kucu i okucnicu oni moraju da omanu ,ali ne nerviram se navikao sam da me jebu kako ko stigne
    govore da je najjaci tim u zenskom fudbalu evo ispade iz njihove te lige sampiona ,pa de ce zena da igra fudbal leb ti jebem ,a ja imbecil jos veci nasao da igram

3. Армине ако ти је за утеху и ја попушио на њима. Играо 1и 3+ а на другом само 3+. У Макс бету су то сад убацили и реко ај да испоштујем то и одиграм на њих јер сам знао да су прејаке, уз волфзбург су најбруталније (прошле године од њих изгубиле финале). И Ето шта им се деси :S

4. JEBOTE PA U LIONU VIŠE NI ŽENE NE ZNAJU DA IGRAJU FUDBALA!

5. Hoće li ići Zvezda u plus sutra, a?

6. Чини ми се пристојна граница на домаћин даје, 77,5. Требало би преко.
    Јачим екипама смо кући давали преко 80 можемо и ритасу надам се.

7. Nešto mi vuče na to da će biti utakmica k'o protiv Cedevite.

8. Морамо сутра од старта да кренемо како ваља, да пробамо да набијемо макар +5 и да то одржавамо до краја. Сви су здрави, спремни. Хала распродата за 1 дан. О важности меча нећу ни да говорим тако да морају сутра да се искупе за глупе грешке и идиотске падове у игри из предходних мечева. Сад је велика шанса јер је и Каха пукла тако да ако добијемо сутра у 2 круг мечева може да се уђе с калкулацијама за место у топ 16

9. Taj neki fazon. Mislim da bismo trebali bez frke da dobijemo. Ima da vežem sa duplom šansom na Island i možda na Ukrajince.

10. Zvezda - Ljetvos H1
    Island - Kroasani 1X
    Ukrajina - Francuska 1X
    Portugal - Švedska GG

Ukupna kvota 9.58

A?

11. Може, ја би можда ставио онај додати хенд. 2,5 је у макс бету што је сигурније сигурније је
    мало мања квота, ал кошарка може за пола коша да сјебе.
    Исланд и Украјина на месту скроз, на исланду -, следиће се кроасани.
    украјина има до јаја репку а французи знају да киксну, Х реалан.
    португал зависи како се отвори меч, ако падне неки гол - два у првом онда може да изађе ако се закову у 0-0 онда теже.

Срећно ти било, уз мало среће убеђен сам да улази.

12. Slažem se, još nisam uplatio, lomim se na Portugalu. Hvala.

13. Sta mislite da gadjam da berdih dobija 3:0 na jednom ,a na drugom manje gemova granica 30,5 sa po 2500 ?

14. Која кв. на победу 3:0?
    Релано мора да га поједе, само да се овај наш не попишмани па почне да га кења и узмему сет :S

15. Sad idem iz kladze. Znaci vako:

Lajovic - Berdih 30,5 gemova granica!!!?!!! Su normalni oni? LAJOVIC Berdih jeste losiji od fantasticne cetvorke,al dajte da se ne zajebavamo. Cak i sa samo jednim brejkom u svakom setu, prolazi ovo. MINUS KO KUCA. Ko singlira, eto mu dobre sanse.

FMP - Ritas, granica 150,5. Po mom misljenju previse. MIslim da musavi ovo treba da dobiju odbranom. AKo budu usli u jurnjavu, mogu da se zajebu. Uz to su pokazali da znaju da odigraju tekmu i na mali broj poena. Trebalo bi i da dobju ovu tekmu,al mi ovo nekako sigurnije.

CSKA - Partizan hendikep 12,5 , za mene je to H2. Partizan ni od koga nije pukao preko 10 razlike vec dosta dugo. CSKA je u losoj formi, znam da ce igrati jako,al mislim da moze Partizan ako nista bar da pukne sa manje od 10 razlike.

Portugal - Svecka na GG je kvota ladno 2. Ja opalio GG3+ na kvotu 2.45. Da ga jebem, primali su gol cigani i od losijih ekipa od svecke, igrace i ibra i ronaldno, znaci vec imamo gg, a ovaj jedan nek izmisle ako treba.

Island - Kroasani , svi igraju duple sanse na island. Bole me patka sto je ladno gore, nisu ni hrvati sa madagaskara, nego sa balkana, ko da nikad nisu igrali po zimi. Poluvreme ili kraj dvojka ,kvota 1,75. Koliko god da su u raspadu, bolji su od islanda.

I ovo poslednje mozda i najmanje realno

Olimpijakos - Zelena Gora H2 , a hendikep je 18,5. Jeste olimpijakos olimpijakos, al ova zelena gora zna da odigra tvrdo. Granica je prilicno velika,a olimpijakos moze mrtav ladan da lagano dobije tekmu sa 15ak razlike bez da se preznoji..

Sve to zajedno izgleda ovako:

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-5482962-1136

Da mogu da izdvojim duble, onda bi to bilo

Berdih manje i Portugal GG

16. Онда боље - гемова. Боља квота

офтопикујем, али нисам добио одг.
    звучи глупаво, али како да поставим парове у сиви правоугаоник? то је као неки цитат капирам ал нзм шта да укуцам да би то тако изашло, до јаја изгледа.

17. CITAT
    tekst
    TATI C (samo spoji ovo c na kraju naravno )

pa singliracu oba ,mada sad mi je gazi dao samopouzdanja da grunem 5000 na minus

18. У Макс бету ставили границу 29,5 требало би и то да прође мада дешава се да један гем сјебе ситуацију.

едит: хвала за помоћ, никад ми не би пало ма памет ЦИТАТ и ТАТИ Ц

19. svuda je 29 mocart 30,5 drzi odo da uplatim dok nije palo ,a juce i prekjuce je bilo i vise ja mislim

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.