Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
robene sta ti znaci taj avatar konkretno?
Има ли потребе да нешто значи?
pitam te jer mi lici na poker chip, pa reko da ne pikas negde slucajno na netu?
пикам на фејсу зинга покер хахаха
Sve ti jebem kako procene onaj broj poena, pogode granicu k'o prstom u dupe!
Olimpijakos - Zelena gora (sjajna utakmica) granica 152.5, ogigram minus dabome, i bude 79:77, 10 poena fazon u poslednjem minutu.
јел реално да за 20 минута падне 3 гола на мечу где су скоро сви очекивали мртав резултат и не преко 2 гола на мечу.
грци непредвидиви
svuda je 29 mocart 30,5 drzi odo da uplatim dok nije palo ,a juce i prekjuce je bilo i vise ja mislim
Grunuh 50e na ovo uzeh lepe pare plus neka sica gadjao na lajv da ne pada gol prvo pukuvreme island-kroasani tako da sve u semu odlican dan :)
Браво, лепо одиграо Лајовић ако се гледа рез. ал је био далеко од брејка.
Мене ујебаше грци прво полувреме 0-1. Ал добро, биће боље
iskidao mi je zivce dobro ,ali zavrsi se srecom :)
odigrah u hrvate i francuze x i ppx grci me oborise :S ali nema veze posle gore navedenog nije me ni briga :p
Prodje.
Dajte vi znalci neki NBA za duplanje.
Toronto- Čikago dodatni poeni >179.5 (1.60)- jebemliga, trebalo bi
Finiks- Bruklin 2 (1.80)- red je da dobije Bruklin a i Finiks je dosta sralo
Juta- San Antonio 2 (1.22)
LA Lejkersi- Memfis 2 (1.65)- kvalitetniji su
Boston- Portland 2 (1.80)- budi se Boston i sve, ali bolji je Portland, trebalo bi da ih vrate na mesto, fina kvota
šaznam, toe nešto od NBA, ne bih mogao reći šta je sigurno, jer u NBA ništa nije sigurno haha
@kryptonite imas prethodnu stranu, kvota oko 3
Лејкерси - Мемфис 201,5 -
Денвер - Минесота 207,5 +
Ima li ikakav kurac sutra da se igra od fudbala ,sve neke druge lige jebe mi se analiziram neke golove da opalim šta već ..
može i neki basket dajte da singliiram
jebeni Bruklin, moraju indijanci u produžetku da pobede, ne mogu u regularnom ukurac
Napokon evo tiketa koji ima smisla:
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3955206-1136
2 ti nece proci a kamoli ceo realno gledano :D
Љаксе оптимиста :D
robbene igras li poker?