kakvo je vreme doslo i gibraltar ima reprezentaciju ...
samo da te upozorim za sad imaju ucinak 100% dobili nots county 3:1 i farska ostrva 3:0
zajebani su haha
Ma kakav njujork, ja kontam da oni neće skupiti još maksimalno 15 pobeda do kraja sezone...a ako ti treba jedna mala kvotica to ti mogu i ja dati lool...tolko sam bar stručan haha
igraj dvojku na minesotu protiv vašingtona....ili detroit kec protiv njujorka.
detroit se ove sezone zverski pojačo sa đženingsom i đžoš smitom i bilapsom i još imaju ove dve životinje od pre...to što ih je njujork dobio 12 puta na prethodnih 14, to je bilo u prošlim sezonama
ma de ako nije i sama namestaljka mocarta da bi navukli ljude da lupaju ovakve sisteme i da moze da se osvoji cuveni milion ,isplatice mu pa to je 10 hiljada evra sta je to oni uzmu 100 puta vise dnevno ma i vise .
Lik sa smera, prati NBA kao nenormalan, ali UVEK odigra samo jednog igraca makar imao 3 sigurna. Odabere jednog. Uplate kako-kad. Na ovo je stavio 10 000 (ne zajebavam se, video sam tiket danas na faksu). Kaze da je ovo bio zicer zicera jer ovi imaju samo jednog centra, tako da im on igra 35+ minuta. Nije mi javio ranije, pa nisam ni ja odigrao.
http://ibet.maxbet.rs/ibet/ticketstatus/ticketstatus.html?ticket=%7B73BCBE89-EEB5-48A8-B65D-12D0B9E6EB1F%7D
dont read this cos it acutually works u will be kissed on the next nearest friday possible by the love of ure life tomorrow will be the best day of ur life however if u dun post this to 3 vdos you will die in 2 days
Sacramento-Phoenix 2@2,25
Je l' su opet neki izostanci ili...?
ERIC BLEDSOE OVER 16.5, (1.70) igrajte dok nije pala kvota
mislim da niksi mogu da dobiju veceras ili bar h2 ?
od poslednjih 14 susreta 12 dobili niksi ja to po statistikama ostalo ne razumem :)
PORTLAND IZJEBO BRUKLINSKU GAMAD
Na drugom tiketu pao na hendikep Oklahomu, al u plusu sam 1800, odlično
Danas single za 1000 kinti. Gibraltar - Slovacka 7+, kvota 5 i aupicku materinu.
kakvo je vreme doslo i gibraltar ima reprezentaciju ...
samo da te upozorim za sad imaju ucinak 100% dobili nots county 3:1 i farska ostrva 3:0
zajebani su haha
Ma kakav njujork, ja kontam da oni neće skupiti još maksimalno 15 pobeda do kraja sezone...a ako ti treba jedna mala kvotica to ti mogu i ja dati lool...tolko sam bar stručan haha
igraj dvojku na minesotu protiv vašingtona....ili detroit kec protiv njujorka.
detroit se ove sezone zverski pojačo sa đženingsom i đžoš smitom i bilapsom i još imaju ove dve životinje od pre...to što ih je njujork dobio 12 puta na prethodnih 14, to je bilo u prošlim sezonama
danas preskacem nba videcu sutra :)
a ovo http://www.mozzartsport.com/vesti/ludi-tiket-majstor-doktor-car-sasvim-neobican-nacin-da-osvojite-milion-dinara/65440
sve mi smrdi da će da ga isplate nikad...''znaš dečko, jebiga...ko ti kriv pa si dobio baš toliko...evo ti 150 000 i beži da te ne vidim''
ma de ako nije i sama namestaljka mocarta da bi navukli ljude da lupaju ovakve sisteme i da moze da se osvoji cuveni milion ,isplatice mu pa to je 10 hiljada evra sta je to oni uzmu 100 puta vise dnevno ma i vise .
Lik sa smera, prati NBA kao nenormalan, ali UVEK odigra samo jednog igraca makar imao 3 sigurna. Odabere jednog. Uplate kako-kad. Na ovo je stavio 10 000 (ne zajebavam se, video sam tiket danas na faksu). Kaze da je ovo bio zicer zicera jer ovi imaju samo jednog centra, tako da im on igra 35+ minuta. Nije mi javio ranije, pa nisam ni ja odigrao.
http://ibet.maxbet.rs/ibet/ticketstatus/ticketstatus.html?ticket=%7B73BCBE89-EEB5-48A8-B65D-12D0B9E6EB1F%7D
Vašington- Minesota 2 (1.65)
Sakramento- Finiks dodatni poeni >189.5 (1.60)
Hjuston- Boston gost<97.5 (1.85)
Majami- Atlanta 1 (1.20)
dont read this cos it acutually works u will be kissed on the next nearest friday possible by the love of ure life tomorrow will be the best day of ur life however if u dun post this to 3 vdos you will die in 2 days
Sacramento-Phoenix 2@2,25
meni ne miriše baš da će finiks da ih očetka...ume sakramento i dobro da odigra....to mi najnesigurniji par večeras
http://img822.imageshack.us/img822/8521/307w.png
Majami 204.5 granica? LOL, minuscina...
Ja bacio 700 kinti na:
Spanija 2+I
Holandija 2+I
Karmaten 2+I
Ako izadje, 8 crvenih.
To SLOVACKO, DODJE 7+ U PRVIH DVAJES MINUTA! :*
I ja sam stavio njih 7+ u neki sistem kad sam video da ti oces da bacis soma na singl :)
Kljucna rec :D