Кладионица

1. Uplatio sam kintu na mozzartu.
    Odigrao ovo gore iz NBA za 50 kinti,cisto da izmalerisem subotu,pa da mogu da uzmem kintu na fudbalu.
    Igracu male kvote i za malo para. Bole me kurac.

2. nego bih ti preporučio Portlanda keca u hendikepu (-3,5).

Ja baš stavih suprotno, jer mi se Bulsi čine kao najbolji prekidači serija.
    Odigr'o ovo:
    Boston - Indijana poeni -
    Filadelfija - Milvoki 1
    Detroit - Atlanta 1
    Memfis - San Antonio 2
    Portland - Čikago H2

3. Odigro 2 po 10 centi, i ostalo još deset za sjutra... A što ću kad nemam

4. Imam i ovaj ako nekog interesuje:
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-6367427-1138

Mada sastavio sam ga tako sto sam napisao sifre i napisao ovu igru.
    Ne znam ni ko sa kim igra.

5. Sutra tj. danas

West Ham - Chelsea 2 1.6

Mislim da moze opusteno kuca da se stavi.

6. Kako se proverava na ovom bangavom Meridijanovom sajtu tiket? Jedini kod koji imam je ono gde piše kod za isplatu, a kad to ukucam ne izbaci mi ništa.

7. Bravo Bandi! Za kolko si ih ostetio tacno?

8. Planiram da stavim doh1 na Minesotu. Uz to ocu da ukradem San antonio od deranja (aj napisi zasto cenis dvojku), i da li mogu portland i cikago da prebace 186,5 poena?

Izadje ovo ladno :D

9. Odlično Gazi, odlično Deranje, odlično Bandi. Bandi maćori kači te igrače pre utakmice da mož' da se odigra kad već poznaješ.

10. na poenima uzeo 2000, a na sistemu 900 :D Hvala ljudi. E, bio sam u velikoj žurbi, ranije sam rekao nešto od ovih tekmi, ušao je Finiks, Čikago nije, i nznm da l' još nešto rekoh. Da se ne lažemo, naši smo, Džefa Tiga sam hteo minus, ali stavio 2 slučajno, i onda reko aukurac i ostavih :D

EDIT: Čestitke Gazi i Deranje, takođe, tor&ma, tek se zagrevamo jebaćemo s enbea Mocarta kao i uvek

11. Prošao si kroz iglene uši, al' tako je najlepše kod poena :)

12. Liverpul 0-2 kvota 1.95, a vise golova drugo poluvreme kvota 2.15.

Meni i jedno i drugo deluje prilicno sigurno. Everton igra dobru odbranu, plus je to liverpulski derbi.

13. Pratim ovo verovatno Gazi. Čekam(o) brata Deranja da svojom motivacionom porukom uz tiket hipnotiše usijane kladioničarske analizatore i prekrati ih muka presipanja iz šupljeg u prazno u moru informacija o današnjim mečevima.

14. Другари данас Милвол - Барнзли 1 квота 2, и Бурнмаут - Дерби ГГ 1,60.
    Милвол 6 текми нема победу, морају и они некад да победе а где ћеш боље него Барнзли који је просек екипа и сваке године неким чудом они су у чемпионшипу. Милвол није једна од јачих екипа у лиги али морају ово да добију јер Барнзли на гостовањима (7) узео само 1 бод.
    Бурнмаут и Дерби то играм на осећај, Дерби може да да гол ком оће и да прими 4 гола на текми без везе, таква екипа. О Бурнмауту и не знам пуно, али видим да су и они често улазили ГГ.

15. Данас би Шалке требао комотно да добије овај Франкфурт, не видим чему квота 2.7

16. Доњи Срем - Рад Х2 1,70

17. Odigroa na jednom liverpul vise golova drugo i CSKA moskva poluvreme ili kraj X
    a drugi je ovaj:
    http://prntscr.com/264vbh

18. http://i.imgur.com/OOSjFNl.png

Pa jel moguće ovo sunce ti jebem.
    0 poena čovjek imo.

19. zbog discipline nije startovao prvi put od 2005. i to protiv kluba u kojem je igrao 9 godina :D

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.