Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ovaj vikend u tvoju cast prijatelju dragi sve cu da rokam kvote 2+
Hvala prijatelju! Želim ti puno sreće i dobara!
Prokletstvo teme moze skinuti samo Bog ove igre, tako da u atačmentu prilažem tiket koji vam može donesti solidnu svotu novca.
http://www.clipartbest.com/cliparts/9iz/aj4/9izaj4AiE.png
Lugano gg3+
Cirih 3+
Geteborg 3+
Malme 1x&2+
Stromgodset 3+
Deportivo 1x&2+
Valensija 1x&2+
hehe nikolas batalio kladionicu bacio se u pravljenje ozbiljnog novca...nece vise da se drka
alo e jeste čluli za onu tekmu večeras
A niko da me pohvali za barsa-atletiko tacan rez jeli nubovi?
ja nisam video taj tip
ps e daj nešto ali stvarno da se pogodi, svaka čast za Barsu
Rekao sam sta cu igrati i to je MOJE MISLJENJE na koje IMAM PRAVO!
juče
Pa nisi video kad neki armini i debeli baneti zatrpavaju profesionalce
Realno misljenje je da ce biti 1:1
juče
Vise puta sam ponovio ccc
Bombas danas valja odigrati valensija 0 golova u prvom i Leganes 0 golova na mecu ne znam koja je kvota pa cu dodati nesto u sl postu kad bacim pogled na rezultati.com
Brombi dvojka kao kuca i jaroslav-samara 0-2 zakucano, ko juri kvotu neka cepa 0-1
Ja igram Deportivo 1i2+, Osasuna 0-2, Valencia 3+,Alborg 2-3 gola,Brondby 3+, Lugano 0-2, Fejnord 2+pp ,Cirih 1-1i3+. Eto dobitka
Valensija moze 3+ ako prime 3 komada, primili su 10 na 4-5 utakmica a alaves primio samo 2 komada. Ne bih da ti kao iskusnom kockaru solim pamet samo da ti skrenem paznju xd
Nekako mi to smrdi na 2:1 kraj. :D
Lugano će se završiti 4:4 brate
http://i.imgur.com/rXjKb0E.png
Hehe, kad ne možemo da ih sjebemo za maksimalu, bar neko da im šukne.
sta je ovo blokirano jel?
Sos s Vukajlije oborio
Neko uradio isto što i Bohor Milici Todorović kad je bila prvi srednje.