Кладионица

1. Ovaj vikend u tvoju cast prijatelju dragi sve cu da rokam kvote 2+

2. Hvala prijatelju! Želim ti puno sreće i dobara!

3. Prokletstvo teme moze skinuti samo Bog ove igre, tako da u atačmentu prilažem tiket koji vam može donesti solidnu svotu novca.

http://www.clipartbest.com/cliparts/9iz/aj4/9izaj4AiE.png

Lugano gg3+
    Cirih 3+
    Geteborg 3+
    Malme 1x&2+
    Stromgodset 3+
    Deportivo 1x&2+
    Valensija 1x&2+

4. hehe nikolas batalio kladionicu bacio se u pravljenje ozbiljnog novca...nece vise da se drka

5. alo e jeste čluli za onu tekmu večeras

6. A niko da me pohvali za barsa-atletiko tacan rez jeli nubovi?

7. ja nisam video taj tip

8. ps e daj nešto ali stvarno da se pogodi, svaka čast za Barsu

9. Mrtav sam ozbiljan, cenim da ce biti neki x tacan rez 1:1 ali opet ko moze da kaze da barselona ne dobija sigurno u bilo kom mecu?
    Rekao sam sta cu igrati i to je MOJE MISLJENJE na koje IMAM PRAVO!

juče

Pa nisi video kad neki armini i debeli baneti zatrpavaju profesionalce

10. ps
    Realno misljenje je da ce biti 1:1

juče

Vise puta sam ponovio ccc

11. Bombas danas valja odigrati valensija 0 golova u prvom i Leganes 0 golova na mecu ne znam koja je kvota pa cu dodati nesto u sl postu kad bacim pogled na rezultati.com

12. Brombi dvojka kao kuca i jaroslav-samara 0-2 zakucano, ko juri kvotu neka cepa 0-1

13. Ja igram Deportivo 1i2+, Osasuna 0-2, Valencia 3+,Alborg 2-3 gola,Brondby 3+, Lugano 0-2, Fejnord 2+pp ,Cirih 1-1i3+. Eto dobitka

14. Valensija moze 3+ ako prime 3 komada, primili su 10 na 4-5 utakmica a alaves primio samo 2 komada. Ne bih da ti kao iskusnom kockaru solim pamet samo da ti skrenem paznju xd

15. Nekako mi to smrdi na 2:1 kraj. :D

16. Lugano će se završiti 4:4 brate

17. http://i.imgur.com/rXjKb0E.png
    Hehe, kad ne možemo da ih sjebemo za maksimalu, bar neko da im šukne.

18. sta je ovo blokirano jel?

19. Sos s Vukajlije oborio

20. Neko uradio isto što i Bohor Milici Todorović kad je bila prvi srednje.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.