Prijava

Au deki kakva prica, voleo bih jednog dana ja dam imam takvu

Могу само замислит сцену како излази на 4 ноге из моцарта да повраћа на снијег

kolko bi bilo dobro da mitke izgovara ovo sto je cica draza napisao iznad :D

ево јебите ме, сваки пут кад прочитам изијемов пост на овој теми од оне вечери кад смо терали спрдњу, ја мислим да га пише зоран калезић.

Pa ko je bre taj Zoran Kalezic?? hahaha

ps kaćeš me voditi na poker, ali da je maks ulog 600din?

e somi moze skrill da radi, veze se sa payoneerovom karticom koja kosta 25$

@kg kako znas kako glas zorana kalezica, dal su mu tapavi prsti

Ovo što Deni radi vam je gospodo draga bolest. Sećam se 2011, decembar kao ovaj što će sad, poslednje kolo Lige Šampiona... E sad fazon 2011 bila do mudiju godina imao sam prejaku platu sve za poželeti ali baš tad prsnem sa životom - krenem da se kockam, mnogo. Skrcam brat bratu pet soma jura za tri dana na pokeru, dominama, tiketima i ruletu. Četvrtak bio, znam jer sutradan sam trebao da dam liku kintu i da uzmem kola što mi uvezao iz Holandije. Imam kod sebe tri i po soma jura i sedim u mocartu u Koceljevi i pijem i gubim pare singliram lajv sve po dve glave. Ništa ne ide, ostalo mi samo te 3,5 jebene hiljade da dam za kola a sve sam skuca ceo štek. Poluvreme, Viktorija Plzenj dočekuje premoćni Milan 0-0. Gledam uživo kvota na iks 4,00 i miriše mi da će ostati tako jer Milanu ne treba a ovi veze nemaju. Ustajem i stavljam na pult 3000 € i kažem "Milan iks". Pazite, tada je evro bio 110din, meni računaju 100din. Puši kurac slinavi seljaku idi u menjačnicu pre tri sata pa menjaj po 110 za evro. Ortak me gleda i kaže "Doći će brate veruj mi. Daj nam flašu vinjaka ovde, alo Verane jesi gluv." Ja bled ko krpa krece tekma i majke mi moje u 47 i 48 Pato i Robinjo daju golove za 0-2 i ja se onesvestim. Ustanem, izađem četvoronoške iz mocarta i sednem na sneg između trotoara i glavne ulice i povraćam brat bratu 10 puta. Umijem se snegom i dođe policija da me smara da me vode kući i ja ne dam rasravljam se sa njima i uđem opet u mocart, mokar ko kurac. Porto maši penal protiv Zenita i meni dolazi neki kurčevi lajv manje golova ne sećam se dal za četiri glave i kao ok okrenuću to na felni večeras, izvadiću se dobro je sve je dobro ima neka opcija. I onda u 89 i 93 neko i Duriz daju golove za 2-2 i ja uzmem milion i dvesta hiljada na singlu. Kupim kola i vratim se u život, do duše malo sam se 8 meseci iskulirao od kocke dok nisam otišao u Paraćin na teren i igrao rulet dok nisam uze 300k din.

http://i.imgur.com/7Z18dnC.gif

flipse ma nabijem im ga majci ja baš

Dodje mi sve pare da stavim sad na kvotu 100 samo zbog osecaja tog milionskog

ja sam ovde cekao dvojku Milan za 33000... Da sam znao da si prosao, zvao bi te da mi das pare, ovako sam proklinjao Milano do prosle godine.

Milan jebeni, imam uramljen gajbi tiket koji mi je sjebao život
Mančester - Arsenal 2
Herta - Šalke 1-1
Atletiko - Sevilja X-X
Ne sećam se šta
Parma - Milan X-2
U 45+5 min Sedorf sa 35m iz slobodnjaka daje gol. Dao 50 din čekao 80k. Bila nedelja u Lajkovcu bio kod ortaka krenuo u Bg da upišem fakultet sutradan.
Edit: 2006 je god

Pa je l to imalo neki domino efekat daj opisi jos malo, gde bi bio danas da lopta nije usla tada

Imam 23 godine, kladim se skoro 10 i nemam apsolutno nikakvu pricu koje se mogu secati sa osmehom. Bilo je dobitaka od par desetina hiljada dinara, ali ono odem uplatim i podignem ako dodje.

Nisam se opijao u mozzartu, povracao, rokao lajv sa Zoranom Kalezicem niti se tuko sa policijom. Eh...

Imam 26 godina i Tajris Rajs...

ja se samo patnje secam

ma sada svako moze biti bogataš, retko ko je čovek

veceras cu na wasington uloziti nikolasa

http://i.imgur.com/4TdCnEz.jpg