Кладионица

1. Žurnal - dobar da se pokriješ kad je hladno.

2. zurnal mnogo kenja o nasem sportu, a to nikoga ne zanima jbg

faverani lepotan sa 12 poena me ostavio u igri u ovom prokletom danu

3. E a razmisljam mozda ce objavljivati te utakmice kako dolaze. Znaci ne sve na gomili nego recimo 5.12. onu sto se igra to vece itd.

4. Armine zovem te za pola sata da se okupam samo imaj spremne parove za Nba

5. jastrzebski jebeni ajde napravi cudo neko pls ne mogu ovako

6. brt izlazim ja za nekih 20min, jedino sad da ti ostavim parove

7. Pap, jel mozes molim te da mi odgovoris da li si siguran da za veceras ona siva tackica znaci da ce bulsi da pobijede lejkerse?

8. Jel razumes na osnovu cega oni to racunaju?

9. cikago ima da rasrafi lejkerse veceras, 15 razlike minimum

10. 3 u fixu i do 5 da u sistem stavim

11. Razumem brt, na osnovu potrosnje, broja utakmica u kratkom vremenskom periodu, vremena putovanja pre utakmice, godina igraca i njihovih atletskis sposobnosti i jos nekih strucnih termina koje nisam razumeo.

12. ja cu sad da odigram steaua X2 jer jebote ovo ako nije jebeni prelaz sad ja ne znam sta je!!

13. http://image.prntscr.com/image/54443736422046fc9e9adad8a25017ca.png

27. су играли у Лос Анђелесу, па 29. у Њу Орлеансу и одмах затим иду за Чикаго. Ја бих рекао да је сива тачка Чикаго. Мада, ваља погледати и њихов распоред, али верујем да су одморнији. А онда дан одмора, па Торонто, па Мемфис који су обележили црвеном тачком.

14. E to ps. Tako da im je siva tacka Cikago, a onda sto kaze stec dan odmora pa opet 2 gostovanja. Protiv Toronta se moraju istrositi jbg i onda dolaze na noge Memfisu. A putuju iz toronta jebenog.

15. Zanimaju me poslednje dve utakmice portlanda u ovom mesecu-koje su i koji su rezultati bili?

16. i kako sad to na primer, ovo projekcije su pravljene pod pretpostavkom da su timovi zdravi svi, a recimo konli koji je glavni igrac memfisa je povredjen

17. Uglavnom je poenta ovog istrazivanja da su nasli momente kada igraci tri dana spavaju manje od 5 sati dnevno a dokazano je da si onda ko kurac eto sazeto

18. Izijeme ovi pojebase sinoc bez dramonda poenta ovoga je da odmorni borisa simanic moze da kara umornog grifina, aj neko dve poslednje utakmice portlanda u novembru to me zanima?

19. Pa dobro lejkersi noćas sisaju karinu u čikagu svakako

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.