Кладионица

1. pa ako pokusavas da razbijes niz trebao si nesto sigurnije sto se igra ranije tipa lajv na kvotu 1,05 ovako ne vidim poentu al ajd neka ti bude

2. Sećam se kad sam ja pokušao da prekinem gubitnički niz jednim sigurica singlom. Desilo se ovo:

http://i.imgur.com/oQfkkqu.png

3. Jos uvek pamtim taj fantastican ukus. Goran keks mozda nije doziveo svoju "slavu" iz razloga sto nije bio dovoljno reklamiran. Ako se ikada vrati na trziste trebalo bi da porade na tome. Licno ja imam samo jednu zelju,a to je da se nista,ali ama bas nista, ne promeni u originalnom receptu.

4. kako si uspeo ovo somika, sistem?

5. Vratila se Alpina kad smo vec kod toga..

6. odigrao odbojku, jebote, nije mi uopšte palo na pamet da postoji i lajv

7. Горан вјрв најјачи кекс икад направљен на планети.

8. ma jok, nego bonus sam imao neki, pa mi samo čist dobitak dali

9. To mora da je i Armin igrao, uložio 4 prsta, vratili mu 3 i patrljak.

10. kad smo kod nizova ovo je bilo pre boginje marine....ima jos dole bar 10 komada nego ne izbacuje toliko unazad
    http://image.prntscr.com/image/aef2ad883d744ff3bdbdd0facd4174e1.png

11. E aj se ne kladimo vise

12. ispraticu ovu pedjinu ludoriju, kolko si stavljao pedja?

13. 200 dinara, minimum je 180. Ima 90 kombinacija.

14. да се не бих полакомио сутра да једем говна с играчима, или да се вечерас јебавам с енбиејом који не могу да испратим, бацио све с рачуна на квоту 10:

фенербахче 1 и - (166.5)
    цска дох2 (5.5)
    макаби х1 (-5.5)

прво ставио мањи хендикеп на макаби, а онда ми је синуло да ће они можда терати и преко 12-13 разлике и реко' ма чисто ко га јебе.

а на играче ћу бацити 200 у сеоској кладионици, и то на пет рендом еципецирања плус/минус, чисто ето.

15. jbg dzakni izglupirase se...
    mene zaklao arsenal, pre toga ona odbojka mrtva, 9000 sam vec u minusu ako ne dodje neki od ovih prejakih veceras ja cu morati na ladjenje jbg, cekamo jos neku vest pa vam kacim par mojih tipova, al sam fazon odigrao pola igraca jer se opet nisam ogranicio nego rokam na 100 frontova debilcina

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.