@autor papet master, jesi ti kalirao od onomad ili si nabio jos koje kilo u guzicu reci mi deder?
otkud bre znam koji je model em se ne razumem ni malo u telefone em sam ga ubacio u fioku pre par meseci i nisam ga ni video, ne jebite me. ako budete zeleli pitajte me sutra jer cu ja zaboraviti vrv pa cemo da vidimo i koji je i kolko imate para itd
taj mudijaj je ozbiljno kritično započeo sezonu ali uzima jako puno šuteva pa i sa užasnim procentom šuta se primakne nekim finim brojkama a očekujem i konačno neku malu bolju partiju na osnovu prošle jednu dve a i igraće protiv defanzivnog lorda gorana dragića. mislim ok iskreno ne znam tačno kakav je u odbrani dragić ali sigurno je kurac da se ne lažemo
само не волим кад си дрзак, нисам то заслужио :(
ено и ЕЛ тикет сам вам оставио да згрнете паре (тако што ћете одиграти контру офц)
ps trebala je cena da kalira do sada
ps reci mi vise o tom duplom pusenju, detalje neke itd.
Papet vaćaroš haha
predraže pao sam i juta atlanta debelo pre neko veče lolo
@autor papet master, jesi ti kalirao od onomad ili si nabio jos koje kilo u guzicu reci mi deder?
otkud bre znam koji je model em se ne razumem ni malo u telefone em sam ga ubacio u fioku pre par meseci i nisam ga ni video, ne jebite me. ako budete zeleli pitajte me sutra jer cu ja zaboraviti vrv pa cemo da vidimo i koji je i kolko imate para itd
otkazana fila
Ti i dalje mislis da sam ja onaj kosonja sa birfesta?
e a jel neko zna da mi objasni zasto je ovaj tiket jos aktivan?
http://image.prntscr.com/image/1ca431ef10074a06bf7e56f01b4d5bcf.png
hahahhhahahhaha da da da to sam zaboravio koja glavica xd on je bio mrsav brt i cupav i pickica klasicna
Desavalo se i meni. Ako je dobitni sibnes im mail na help@mozzart.com i rese ti za par minuta.
aldridge +
http://image.prntscr.com/image/cb0b5bc907b646eb84b3c4167de66b8f.png
e hvala pap, poslacu im sutra mejlic NEDAM 800 DINARA MOJIH KRVAVO ZARADJENIH! steta mogao sam ih sada pljusnuti na oldridza
Армине, откриј ми тајну где то пратиш
espn pa ono pored sto iskace
rotoworld
pedja na jednom sistemu pogodio san hose bolivar gg prvo gg drugo opaaa
A kurac, igrali smo tekme od 12 :)
Mudijaj - više od 14,5 1,90
taj mudijaj je ozbiljno kritično započeo sezonu ali uzima jako puno šuteva pa i sa užasnim procentom šuta se primakne nekim finim brojkama a očekujem i konačno neku malu bolju partiju na osnovu prošle jednu dve a i igraće protiv defanzivnog lorda gorana dragića. mislim ok iskreno ne znam tačno kakav je u odbrani dragić ali sigurno je kurac da se ne lažemo