Кладионица

1. kolko mi puca kurac za pravopis stevan će da dobije kap kad vidi ovaj post

2. taj mudiaj je opasan glupander koliko sam ja zakljucio iz jedne pogledane utakmice a da je on igrao

razmisljam sada da vezem njega i oldridza da vas ispostujem, mozda da jos neko uleti sa jos jednim ovakvim obrazlozenim.... xd

3. i moram da priznam da sam se u momentu zapitao otkud znas kakvu odbranu igra jebeni goran dragic

4. vraca se galinari, ja imam muda minus, a video sam preporucuju ga minus po ovim stranicama, sto ne mora nista da znaci al jbg

5. limitiran ce biti wall jesi ti normalan

6. dal imam jedan tiket bez dzona vola minus sta drkate kurac sada

7. oklahoma prima puno poena preko pg, i u relativnom smislu i u apsolutnom

8. i ja mislim plus vol, al sam se odlučio za emi mudu ipak

9. daće džon jedno 26 poena

10. ovo sto kaze gvozden

joel emiid plus

11. ovo je tako jebeni plus na embiida nocas ZICER jebeni..

12. odlozena fila sta embis sta pricas ti

13. moguće da trola...

14. jeste izvalili inače što je embid baš odvratna crnčuga onaj podtip afrički crnac al moderni ne onaj tugaljivi nego onaj moderni što je odrastao na američkocrnačkoj kulturi i sad se nešto kao glupira

želim mu sve najgore

15. lauri na 5 vec, ajmo maleni zivot je pred nama

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.