Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne svidja mi se, previse mi sareno i previse nekih detalja. Sta kurac, flashscore mi lepo sve pokaze, imam nba za nba, nema potrebe za jebanjem
EDIT: JEl realno da je Lengford promasio 3 od 6, jebem mu sveca
hahah glupi androidaši tek sad saznali za sofascore
Sanders 0
Hikman 0
Pa jebem te zivote i sreco i sve u picku materinu vise poker je keva jebem ti igrace bolje da igram par/nepar poena po utakmici isti mi je kurac 1,85 kvota ko i ovde
ne, ne, slušaj ti nikolasa...
60 poena za četvrtinu
evroliga > glupi nba
i to se 2 min kraće igra...
Igrali ljudi po 5 minuta, sad ce da krenu covece, polako
Ko je slusao nikolasa, ja? Nemam pojma sta ste igrali ni ti ni on bukvalno sam gruvao ko konj bez razmisljanja
Imam i armani h2(5,5) hmmmm
Armani ima ceo 1 (i slovima - jedan) skok u prvoj četvrtini haha. Ajmo Sanderse, sve ostalo za sad lepo ide.
Pa koga lazete sirotinjo da moze da podrzi uopste sofu to govno ahha dobar pokusaj
Bvldga brt pa i ja zbog toga nikako da se prebacim al to je stvar navike jbg, al eto da se prate ovi evropski poeni dusu dalo, a ovo ostalo ja cu na rezultatima i dalje
Sanders baca cigle burazer evo i asistira.sada
Dragic trpa
Hikman nije ni sutnuo fazon
Mrs
ленгфорд би могао и да шутне понеку
Euroleague.net macooore
Pa ima 8 za cetvrtinu sta oces koji kurac
Simon er bol...
а јеси глуперда јебена армине
додуше, и ја сам тек синоћ видео (мислим да тога и није било до овог кола) да су почели да прате поене играча у еврокупу и евролиги, за нба је било.
почиње сандерс, распуцаће се, нема ко да га чува у униксу, само да му дају више лопти јер су зговнали већ ситуацију.
шутао два пута јбт
ео га 10, 3/3 шутеви, лагано
Koliko seku Hikmana i Sandersa? Sad mi nabio nervozu pseto, moram njih da pratim, a imam lenforda,
овај сајт се трипује, пише даје сандерс на клупи а само му расте минутажа, и тројку са клупе дао