Кладионица

1. Shomy23
    Dženkins 9.5+
    Veseli 12.5+
    Džekson 11.5+ (mamu im jebem al mu digli granic)
    Kuzmara skokovi 6.5+
    Kurbaniv skokovi 4.5+
    Ajon skokovi 5.5+

Zaigrajmo sada.

http://static.tumblr.com/f20418d4dac3303f5653efc4a178f44a/905zxhy/iQEmjbvys/tumblr_static_tumblr_mjatuzs0lg1rb4km6o1_500.gif

2. Velika zahvalnost našoj dami Maji Berović.

3. I da,jebo te ceo tim deportes temuka u svlacionici

4. Ostavio sam ti kvotu 38, zamolio bih za malo poštovanja...

5. Jebemti sunce i Slukas mrtvi vrljavi 10p imao a igrao sam ga plus na granici 10.5 marš u pičku materinu i razni duverioglui koji su imali priliku da jebu zvezdu a ovaj ne dade još 1p slepački.

6. Ok tilmo barem je dosla cista dvojka pa sam zgrno neku lovu sitnu

7. Субота 13:00

Рад - Нови Пазар
    2 - 6.00
    т.р. 0:1 - 10.00
    т.р. 0:2 - 28.00

Спортски поздрав.

8. je l to opet neka zavrzlama sa -6igraca

9. Čestitke Šomi! Nisam ispratio, promakli mi predlozi na neki volšeban način

10. Bravo, Šomi, obično evroligu prepišem sve od tebe i Nikolasa, danas samo jedan kombinovan tiket odigrao, jbg

11. gonzo ako jos jednom budes blatio mayu ovde nece te spasiti ni dve politikine redakcije

12. MA PUSTI GA, ZNAŠ I SAM DA JE PRODANA DUŠA IZ INHALATORA

13. INFO INFO INFO

VALANC I DEROZAN DOBILI EKSKLUZIVNO PRAVO SAMO ONI DA ŠUTIRAJU NA KOŠ U EKIPI TORONTO RAPTORSA

14. Pa koga imas? Ja kerola crko majci

15. Laurija mrtvog šutnuo je jednom, dao koš i otišao na klupu. Ovim tempom 21p će da nagura taman do nove godine jebemu majku!

16. Tebi treba 11p za Kerola jadnog, što je opet puno, a još crnje što nije ni pogledao ka košu..

17. Ma on cepa trice ja se nadam krenuce kad tad, 2 sad pred kraj poluvremena i jedna u trecoj i neka poludistanca u 4. Xd ma jebe mi se odo na spavanje, od danas me boli kurac bas

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.