Кладионица

1. зато што је грејнџер капитен, а аутокош се приписује капитену. замисли чекаш га минус и он на овај начин дође у плус :)

2. a zamisli cekas tomica plus a oni mu skinu 2p zbog ovoga? xd

3. Znam da se kapitenu pripisuju, baš sam tražio ko je kapiten, piše da je Balbaj, zato mi je i nejasno što Grejndžeru.

4. аха е онда не знам, извини што сам мислио да ниси знао да се приписује капитену џд

5. Nema veze, navikne čovek na svašta od tebe :)

6. bilo bi sjajno da mi dodju sledeci rezultati

Emen - Venlo 3+
    Den Bosh - Helmond 2+
    Troa - Okser 2+

znaci na jednoj jos 1 i na dve po 2..... mnogo je

7. Kako bre moze da se odigra i poeni i skokovi i asistencije jednog,igraca na istom tiketu? Bar je tako u pinbetu

8. Koliko ja znam to nemaze

9. U sokeru može, u maksbetu nije moglo kad sam hteo jednom prilikom na slukasa.

10. Doduše ne znam baš mogu li sve tri kategorije jbg, trebalo bi, a dve sam stavljao.

11. Zasto se bili spanulis jos ladi?

12. Još Den Boš, Laki, a

13. Čim napišeš ovde, odma pada gol

14. Hahaha pao i drugi! Došlo sve u par minuta :)

15. Cestitke lakiju koji slavi

16. josh jedan..... omege... pls

17. A pa to nisi rekao. Koja Omega, gde to, šta

18. Gvozzden
    Da,da moćan stih...iako sam u fazonu Zvezda,Srbija nikad Jugoslavija ta pesma je dobra poprilično i zbog tog stiha.
    A što se tiče ubistva tu cenim 60:40 u korist samoubistva...grana na kojoj je nadjen je bila preslaba da se na njoj obesi odrastao čovek a opet ceo njegov život je klizio ka samoubistvu duže vreme.Naravno istrage nije bilo,niti je smelo da je bude...

pre 8 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

19. Darušafaka ubacila 19 poena za poluvreme hahahaha Defanzivna klinika Site Alonsa

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.