Кладионица

1. Ej, ajde svi na onu temu. Ovde nisam mnogo postovao al sam voleo da je čitam, dobre zajebancije bile.

Usra ovaj spem sve.

2. igrao i ja kristal manc gg.ja dodao jos 3+.za celu tekmu.arsenal 2 i 3+.
    kapiram da ce biti golova.birmingem ipsvic 3 + 2.30.kako ne odigrati.

3. Sledeca stvar profili cara i bombas nisu atisticnj profili, ako vec vuces za jezik oni koji njih smatraju za takve mogu se nazvati autisticnima, ako tako zelis naravno. Covek vam svrsava po ustima jebenim, ja necerujem da smatrate nekog ko ima vise od.petsto reci u vokabularu i vise od 20 godina za ozbiljnog kada prica o zvezdi i partizanu i nosi grb partizana jebenog na profilu. Bolje bi bilo da sam cutao i ostavio da vas jebe ali eto slab sam, ja ne krijem svoje slabosti, nema potrebe a i dovoljno sam pametan da znam da kako kada se to otkrije moze biti komicno. to sam shvatio u 5.razredu i od tada se ponasam tako. Ti druze 20 godina posle mene jos nisi bog neka tebi pomogne a ja necu dalje nista pricati. ako se ispostavi da sam sve ovo ,,isfejlovao,, necu imati problem da prihvatim novi pogled i promenim misljenje ali do tad zacementirano ovo misljenje imam

4. AJMO MOĆNI STORBRIDŽE!

5. Dobro da nisam stigao da uplatim ono, ništa ne bih pogodio. Kolko sam očajan kladioničar to nije realno. :)

6. koja si ti lazovcina sunce ti jebem imam problem sa tobom

7. Nisi uplatio 500 jer imaš 0,69 dinara na računu.

8. To piše i na printu.

9. Koj je vama kurac jbt?

10. tema je sljakala kao sat bilo i sprdnje i vrh tiketa i zatezanja i komicnih padova i bolnih padova i svega i prezivljavala i izlete raznih bombasa i cica drazi i maestra(izvinjavam se vama dvojici sto vas pominjem u negativnom kontekstu jer ste na ovoj temi bili punopravni clanovi vrednosti 0,1 nikolasa ali zbog ranijeg internetovanja moram) i tilma je prezivljavala jer se uzdrzavao da ne sere vec samo serucka ali ovaj sada nalet debilizma, daunizma, kretenizma i jedenjagovanizma nije mogla preziveti jebem mu mater ponekad pomislim da vi niste ljudi nego neko sranje napravljeno od govana samo i sad gde god se pomerite ostaju govna iza vas i kada pricate samo govna izlaze a ne reci i kad samo disete ono po malo govana ispada umesto ugljen dioksida.

i to se tacno poklopilo sa povratkom ovog malog rastka debilka sa pala on je povukao i srbendu i kao da je osokolio ovu picketinu bonbasa jebem vam bre svima mater mentolsku ovo je bila jedina normalna tema uz onu sa vepricima(koja bi isto bila sjebana da je rastko debilko mogao da se loguje) i sah(koji ce tek biti sjeban eno ga vec je poceo da pusta svoje govnjive pipke tamo).

pa picka vam materina bezobrazna cmarovi jedni od tome smora

11. Jedi govna majmune iskompleksirani siptarski, do pre dva dana sam postavljao samo sta sam igrao, nisam pet postova imao, ti licno si poceo sa provokacijama, a kad si primio kurcinu nasao si da places. Odjebi.

12. ti i slicni tebi ciganski isprdci i naprednjaci serem vam se u nos, nemoj sad da se vracam unazad govnaru da ti lepim postove. Sta si ti koji kurac da odredjujes ko sme da pise, a ko ne, to zeni tako mozes.

13. aj bre bezi ti mentolcino sto nadjes necije tikete pa kacis ovuda nisi jedan jedini tip ostavio ovde pre meca osim ako napisem da moze arsenal ti napises hm pa nije arsenal bas siguran danas. ma ne seeeeri a gde ima te sigurne jebem te u usta mrtva da te jebem

14. jaki ste samo kad vas je deset, tipicna siptarsko ciganska prica

15. jebem vam bre svima mater mentolsku

pa picka vam materina bezobrazna cmarovi jedni

14.5 +

Degenerici maloumni, njima je do jaja što dođu da se istovare ovuda jer će izazvati reakciju, iznervitati nekog, tako da valja pustiti stoku da prođe, neka se isere, kad vide da sve boli kurac - odustaće. Neka ih, ko im jebe mater govnarsku u pičku smrdljivu.

16. bomby moj predlog ti je da napraviš sajt za deke gde ćeš moći da ideš i da, kako ti kažeš, daješ kurčine drugim dekama, prskaš im po facama i šta si nama svima već radio ovde

p.s našao sam ti i domen, vukajlijazadeke.rs neka se zove ako se slažeš, slobodan je, proverio sam

17. Сваког на овом сајту заболи курац за политику а посебно за снс, само дотични не престаје да прича о њима.
    Чини ми се да је он латентни напредњак

18. pa vidis bolesniku jedan da 4min ne mozes bez cigana i sns-a jebali ti oni mater a i ja sa njima niti placem niti odredjujem nesto ako nisi razumeo dugacak post uprostena verzija je da vam jebem sve po spisku pizda vam materina

19. vrati se unazad moronu, prozivas mene za propast teme, nisam dve reci rekao dok nisi poceo da me prozivas, pa majmune ja se ne pravdam zeni rodjenoj, a tebi cu

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.