U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
a meni je najsmešnije što malo po malo, na napiše kako nam pomera bulje hgahaha debilko
ja kad bih počeo da posećujem neki sajt gde svima idem na kurac odlučio bih da više ne posećujem taj sajt
evo jednog isprdka, cekaju se ostali
ajde da troluje pa da kapiram, ali deka bomby je baš solidan debilko
Nemojte ga dirati, neka ga.
Samo da obustavimo ovo, odustaće oni sami.
Evo, ja npr. ne čitam prosečnog, rasnog, tilma šta god da napišu, vidim nik i preskočim, i do jaja je, evo od večeras ću da preskačem i bombonicu i koga boli kurac šta piše, a smetaće ako se prepirete i dalje jer vaše postove čitam.
Nije mene niko povukao, dugo varim slepog u stomaku cista je slucajnost sto sam misljenje o njemu sad izbacio iz creva. Slobodno procitaj sve moje postove posto sam ih malo padezno i semanticki editovao u cilju boljeg razumevanja ako zelis da vidis sta sam ja tacno hteo reci ali boli te kurac naravno nemoj ni ja ne bi citao dva i po metra slova naslaganih kao da ih je mutavi retard naslagao na pauzi za kenjanje jer odatle hvata vajrles ustanove
koliko god reci da si imao bile su debilsko-mentolske tipa neko djaga partizan-sasari bilo sta osim kec i plus poeni i plusevi na velickovica bircevica marinkovica dzonsa ratkovicu lukovica eto ga odma haha debili ygayice ih partizan vidi ga ovaj minus poeni eeee sns botovi haha hapse vam covica lepo sam te jednom zamolio kao coveka al ne vredi jer niste ljudi vi ste jebena virtuelna govna sa govnjivim pipcima koji izbacuju govna i dok internet svet se ne bude sastojao od govana necete biti mirni to je vas neki sveti rat ko muslimani sto se dizu u vazduh pa pobiju ljude vi se tako dizete u vazduh pa sve isprskate govnima i nema ono da nekoga isilujes i izjebes pa da ga malo sramota bude pa ga nema neko vreme neeee tu je on ima jos govana u sebi i na sebi ne vredi cim mu pridjes vec si izgovnan mrs mamicu ti bezobraznu jebem kako bih voleo da si stvarno neki mudonja da da probas da me nadjes i prebijes da ti se majcine milosne najebem prvo sto si me naterao da pisem ove debilizme a posle sto si govno
džons je u lokomotivi brate
i svi ovi postovi koje kucam su namenjeni svima vama nego mi se jebe da vas razdvajam posto ste govnjivi jelte i ovde se moja komunikacija sa vama zavrsava.
i evo da zamolim i ostale dobre ljude sa viskom vremena i para da poslusamo radmila(jbg) i da ih samo iskuliramo da im se niko ne obraca pls
ahahahahaha jebi se somi xd
Pseto, mora da ste jako snazni ti i Bombas, bas bih voleo da gledam taj megdan
Можда бих их Кочић ставио у своје дјело да је жив :D
Pseto, ti molis nekog na kuliranje, pa jbt moras tri puta da udjes u temu da bih video da si tu, eto toliko si nebitan
bas lepa kvota bil na birmingem ispvic 3+.bukvalno castili.
da sam malo bolje gledao bilo bi kinte.ti efej kupovi i trofeji .tu uvek bude golova.nego ja rendom kliktao.
Видим да је напето, ал морам да питам, који је епилог опкладе тилма и бомбаса око тикета?
bonbas ispao pickica nije okacio tiket iako je tilmo prihvatio
oce li biti nesto veceras, cekam da mi legnu pare na racun
http://i.imgur.com/iD5ZQHe.png
:(
Орландо + поена (мислим да је 200,5)
ГС хен 7,5 2
И господин Ибака + 15,5
bombas ispao pickica, hahah, ja bacio cilmu kosku 10 njih se primilo na celu sa glavnim majmunom psetom, samo bi banovao ljude koji mu smetaju. Ja da trazim i uzrokujem ban za nekog, smesno, osim mozda u slucaju kad neko vredja neciju decu.
Gledam tipster temu, nagrade da banujes nekog, jebote, kapiram da si kao pickica trcao do uciteljice Fadilje kad ti neko lupi samarcinu. Hoce jebeni brlog svinjski da napravi sebi ovde bez da ga iko koga ne moze intelektualno sjebati uznemirava. Sto otprilike znaci da bi oterao 99,9 % clanstva.