Кладионица

1. A ne jebote, pobednik će dobijati odabrane definicije hahaha
    Pa idi bre u kurac, šta drugo da bude nagrada pobedniku? Da mu svi šaljemo pare postnetom?

2. ponekad pomislim da vi niste ljudi nego neko sranje napravljeno od govana samo i sad gde god se pomerite ostaju govna iza vas i kada pricate samo govna izlaze a ne reci i kad samo disete ono po malo govana ispada umesto ugljen dioksida.

...

al ne vredi jer niste ljudi vi ste jebena virtuelna govna sa govnjivim pipcima koji izbacuju govna i dok internet svet se ne bude sastojao od govana necete biti mirni to je vas neki sveti rat ko muslimani sto se dizu u vazduh pa pobiju ljude vi se tako dizete u vazduh pa sve isprskate govnima i nema ono da nekoga isilujes i izjebes pa da ga malo sramota bude pa ga nema neko vreme neeee tu je on ima jos govana u sebi i na sebi ne vredi cim mu pridjes vec si izgovnan

:D

3. e ajde idite malo u kladionicu

4. Sto bih ja banovao bilo kog, neko ima tezak posao, dodje da se opusti, na kraju krajeva sta me boli kurac kakvi su kome motivi da piskara ovde nije to moje da pitam. Ali da banujem ljude jer mi se ne svidja sta ko pise, pa ima li tu logike.

Inace da se vratimo temi izvinjavam se na glupostima, ali svako ko ume da cita vidi ko je glavni krivac za skretanje.

Rekoh za ovaj Halifax da pazite i da sam igrao 2 + na goste

http://i.imgur.com/vLqcHX1.jpg

Pazite se tih hajpovanih tipova. Bas mi cudno da omasim 4+, to mi se retko dogadja. Inace nisam ni mislio da igram nedelju dve, ali danas mi stigne dojava na ruski hokej pa uletim sa svim parama koje su hteli da prihvate na singl

http://i.imgur.com/kUHtaSZ.jpg

I onda reko ajd evo para, pola stavim na ovaj tiket i nista. Sad nedelju dve igram samo virtuelnu tipster ligu ako onaj glupander pseto uspe organizovati u sta sumnjam.

5. e ali zamisli tvoju bednost jebenu kad se prepireš sa likovima koji su po 20 godina mladji od tebe na humorističkom sajtu vukajlija.com, držiš grb partizana kao avatar, ispod kojeg ti piše "Državno favorizovanje Crvene zvezde stvorilo je armiju do smrti odanih navijača Partizana" a pritom čekaš još 5 meseci da konačno dodješ do 40 godina radnog staža kao kontrolog u gspu kako bi otišao u penziju...e to je za mene parada ponosa

6. njemu stižu dojave na hokej, znate...

7. Ne jbt, stavljam singl na juniorske ekipe trece ruske lige u hokeju za koje nisam cuo nikad u danu kad igraju englezi tek tako... ajde Shomy zao mi majke mi da te vise polivam, evo necu samo prestani da me proganjas.

8. ШОМИКА СУМИРАО СИТУАЦИЈУ

9. Koje crno sumiranje, cista govnjiva ekspresija licnih pogleda na stanje stvari. Niko ne moze znati za necije motive jbt... Meni je na primer idiotski da 30-godisnji neozenjen mladic popunjava tikete sa ocem (mene bi moj svojevremeno olesio od batina zbog kocke), pa me boli kurac, njegova stvar.

10. I ajde da ne seremo vise, nije tema jbt... Izvinjavam se svima.

11. partizanovi navijaci su uvek bili verni ne znam ni jednog grobara koji je presao da navija za svezu a zvezdasa preletaca ima milion

12. jer pisano je "Slava je mladićima sila njihova, a starcima čast seda kosa. "

13. ajde nbaovci legla je kinta a ducina se nerazume

14. cekaj da se ps vrati sa infuzije, vidis ti sta se odje desava

15. CEEEER GE! POKRAJ NJEGA IDU!

16. igram progresiju na broj 9 italijanksog kina, prvi pokusaj kita, al za 5 minuta novi.. pa ako treba da jutra... ili dok ne nestane parica

17. sta ucini laki crni gavrane gavrane, ucinio si da moja draga nestane nestane!

18. Au laki pa sto kino jebate

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.