Кладионица

1. Siti bez aguera. Celzi bez Azara. A bas zbog svega navedenog za palas mislim da nece biti gg. Ne moze stalno...

2. cekam da mi legne 20e na pokeru posto sam juce izbacen na A A 23 eura, a nba nista nije uletelo jer sam piglu jako,sve je doslo suprotno. eto mozda sam 2 nabo igraca, a i ne treba da gigram to sranje jer se ne razumem, premjer ligu zato razbijam. mislim da cu danas uhvatiti dobru lovu.
    al moram nesto da ispravim

wba gg3+
    whu 1
    chelsea gg3+
    c. pal man utd gg
    liverpul 3+

3. Siti bez aguera. Celzi bez Azara. A bas zbog svega navedenog za palas mislim da nece biti gg. Ne moze stalno...

siti hvala bogu ima koga da im da gol,
    al ovo za chelsea nisam znao, dobro, znaci i tu gg3+ ili 1x

4. i naravno tiket lsedeci lepim na 500
    junajted 3+
    wba 3+
    whu 1 (1-1)

5. ПАНЋЕРА
    sigurniji je siti danas jer ako izgubi bice predaleko

Ово ми је увијек био најглупљи разлог кладионичара да одиграју на некога, као "Па брт требају им три брода", па што нису онда добили мртви Лестер који испада, и тада им је требало већ су примили 4 комада??

6. zato sto si glup, jer lester je malo jachi tim koji ima sve pobede u evropi a sada da je izgubio nasao bi se u posellednja 3, u zoni ispadanja, a ovde je u pitanju votford.
    vidis lester je dovoljno jak da moze da vaga u igri i da razmislja 2 koraka unapred, i tako su sjebali mancestera jer su bolji kao tim, iz 3 dodoira daju gol

mancister je sada u toj poziciji da bira rezultat, i zato ce da naguzi votforda bez ili sa aguerom

7. Хахајајаја па то је још глупљи разлог, брт треба им три бода да не дођу у зону испадања хахаха

8. Коме не требају бодови на полусезони морончино

9. GLUPSI
    ako nisi primetio lestar aboli kuac za premijer ligu i radi samo u evropi jer je tamo lova, u premier su uradili svoje i pokazali prosle godine ko je tata, i blejace na sredini tabele, ali da budu u poslednja tri, nece si dozvoliti ni rizik niti takav pad od proslog osvajaca PL
    ISPULG

10. E ovo su hfalitetne kladionicarske rasprave. Nista nemam ni da dodam ni da oduzmem. Obojica ste u pravu.

11. MIA - IND dvica 2.15 što da ne

12. реал потврдио да против дарушафаке не играју љуљ, рендолф и томпкинс, а сокер још држи квоту 2.4 на дарушафаку, ићи ће то испод 2 до сутра сигурно, ваља хватати већ сад, или хендикеп на 3.5, ко има пара може да проба одма'. наравно, и окрњени реал може да их сљушти са 8-10 разлике, али ваља пробати јбг.

13. Dvojka sa hendikepom velikim na real moj je tip kola

14. Bez deranja molim
    Shomy daj tiket za pl veceras

15. Premijer liga tiket za one koji veruju realno najvecem poznavaovu fudbala na ovoj temi:

Midlsbrou Liverpul 2 1,65

Liverpul je jaci dosta jbg a vezao je dve lose danas ce da zapnu nabice ih.

Sanderlend Celzi tm1 0 golova

Sanderlend vezao dve pobede kod kuce ali ne mere dobiti celzija igrala bi se sigurna pobeda na celzi ali nema azara valjda pa nisam siguran u to ali sam siguran da konteova odbrana ne moze da popusti pred jebenim sanderlendom jer inace retko primaju golove, dao im ga siti a ne moze se porediti njihov napad sa sanderlendovim

Vest hem Barnli 1X&2+

Barnli je u gostima komedija ali ipak i jedni i drugi primaju po 3 komada na svakoj u proseku pa bi golova trebalo da bude.

Kristal palas Mancester gg

Kristal palas nema kome nije dao.gol al nema ni od koga ga nije primio jbg gruvaju se sasvim solidno tako da ce ga vrv primiti od mancestera ali ce vrv i dati jer i mancester previse cesto prima golove.

Siti Votford 1

Mislim ono kome nije mala kvota jbg siti je realno jaci e sad vrv ce biti i 3+ al to ne smem da predlozim.

Stouk Sautempton 0-2

Nema sta da se objasnjava i jedni i drugi svaku uteruju u 0-2, 0-3 je vec sigurica a ko.voli moze da proba i 1-3

Totenhem Hal II>

Hal ga bas retko daje a totenhem ima drugu najbolju odbranu u ligi, sve govori da ce ih nabiti totenhem al meni.je ovo za izbegavanje danas ne znam zasto al mi.nesto smrdi jbg da moram.nesto da odigram igrao bih 2>1

Vba Svonsi 1

Vba kod kuce apsolutni favorit

16. све ти је реално сем прве реченице

17. Vidi cica drazo drago mi je da imas entuzijazma ali to sto si poslednjih dana ubo par pilicarskih tiketa kojima se jedan somi23 smeje ti ne daje za pravo da se uopste meris sa mnom, ipak ti treba jos kerozina.

18. ne znam da li je neko primetio ali zadnjeih 10 utakmica zvezdnih dolazi xu1

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.