Кладионица

1. Sta si ojebao majmuncino daunovska sad sam ti pregledao postove nista povezao nisi

2. Izvini ne videh da je Ibra dao gol, od muke sam ugasio tv

3. хтјео да каже да га је неки доктор магистар појебо... вјероватно траума из дјетињства.

4. Kosovac zauzeto
    Premijer liga tiket za one koji veruju realno najvecem poznavaovu fudbala na ovoj temi:

Midlsbrou Liverpul 2 1,65
    Liverpul je jaci dosta jbg a vezao je dve lose danas ce da zapnu nabice ih.

Sanderlend Celzi tm1 0 golova
    Sanderlend vezao dve pobede kod kuce ali ne mere dobiti celzija igrala bi se sigurna pobeda na celzi ali nema azara valjda pa nisam siguran u to ali sam siguran da konteova odbrana ne moze da popusti pred jebenim sanderlendom jer inace retko primaju golove, dao im ga siti a ne moze se porediti njihov napad sa sanderlendovim

Vest hem Barnli 1X&2+
    Barnli je u gostima komedija ali ipak i jedni i drugi primaju po 3 komada na svakoj u proseku pa bi golova trebalo da bude.

Kristal palas Mancester gg
    Kristal palas nema kome nije dao.gol al nema ni od koga ga nije primio jbg gruvaju se sasvim solidno tako da ce ga vrv primiti od mancestera ali ce vrv i dati jer i mancester previse cesto prima golove.

Siti Votford 1
    Mislim ono kome nije mala kvota jbg siti je realno jaci e sad vrv ce biti i 3+ al to ne smem da predlozim.

Stouk Sautempton 0-2
    Nema sta da se objasnjava i jedni i drugi svaku uteruju u 0-2, 0-3 je vec sigurica a ko.voli moze da proba i 1-3

Totenhem Hal II>
    Hal ga bas retko daje a totenhem ima drugu najbolju odbranu u ligi, sve govori da ce ih nabiti totenhem al meni.je ovo za izbegavanje danas ne znam zasto al mi.nesto smrdi jbg da moram.nesto da odigram igrao bih 2>1

Vba Svonsi 1
    Vba kod kuce apsolutni favorit

poyy od najveceg poznavaoca fudbala ovde na temi

5. uzivaj maesteo dva tiketa ojrbao sam drkacu kurca

6. Jbt sve došlo, danas bi i ja uzo pare al nikako da odem do kladionice.

7. ko danas nije uzeo pare jasam

8. Bog te sve doslo jel ovo realno sav se tresem idemooo

9. dobar si psetane samo te ovaj 2+ na vest hemu jebe ako smijem da zamjetim

10. ne jebe mene nego nekoga ko je ispratio xd pajseri mogli su dati i taj jos jedan ili primiti jbg. samo proveravam sebe i svoje tipove, svakako ne bih na tiket stavio 8 meceva jer nisam imbecil nego bi ovo izdelio na jedan sa manjim i jedan sa vecim kvotama.

11. ps, sutra u ovo vreme ćeš imati 2000e u džepu, kako se osećaš povodom toga?

12. samo da vidim za koga danas trazite ban

13. da je više ovakvih dana eh

14. sjajno se osecam somi, u svakom smislu trenutno xd

15. Panćera nabo 3 tiketa 6500

16. prelagano je bilo danas kapiram do NG nece doci dva favorita, ovo je neki bag

17. ljudi vi mislite da ste uzeli pare što ste opasni prognozeri, ustvari je to zato što se isus hrist okomio na mene pa ono što ja odigram ne dodje, a ja odigram kontra od svih vas
    xDDD

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.