Кладионица

1. солидан дан гг

2. i to sve dok armin i ps apstiniraju od kladjenja ako se ne varam, otkrili smo prave baksuze, Radmilo je nevin

3. jebo mamu jos danas razmisljam

Middlesbrough - Liverpool 2
    Sunderland - Chelsea 2
    West Ham United - Burnley 1
    Crystal Palace - Manchester United 2
    Manchester City - Watford 1
    Tottenham Hotspur - Hull City 1
    West Bromwich Albion - Swansea City 1

a gledam jebem mu mater, ne moze biti kolo bez ijednog iksa

Stoke City - Southampton: REKO TO JE X 0-0 garant

i onda kažem ma kurac, kad je bilo da svi favoriti dobiju, nikad

4. pa normalno da su svi favoriti dosli kad nema acekg na temi ceo dan

5. 'ајде бре одјеби мајмуне , шта си се истриповао да си овде, то можда шоми или псето могу да ми кажу јер су готивне главе, иди баљезгај другде негде.

6. istinu zboris sada, cim radmilo ne zna sta smo igrali ulazi lagano

7. све под конац дошло, само ја једем говна гањам челзи 2и2-3 јебем им семе кад не могу други да дају, а не знам од кога сам покупио 1хи2+ на вест хем јебени, кад је на кеца била јача квота, изнервирао сам се јако.

8. hahahahaha ne lazi govnarko

9. znače ovakve reči podrške aleksandrakg, iako ima istine u ovome što kaže maestro xd

10. сликаћу ти и послаћу у пвт после, прелепотицу сам имао, 1и2-4 на сити, х2 и гг на манчестер, 2 на лпул, х2и0-2 на саутемптон, и ово што сам написао. баш сам губавац што се глупирам с овим головима.

11. ja danas lagani plusić od 2000din, taman za evroligu sutra i prekosutra, gde baš planiram da napravim haos

12. и ја бацио на рачун 3 кад сам видео да је ово пало, да имам за сутра и прекосутра, и да те препишем (уз твој благослов, пријатељу ;) )

13. hahaha pa dal si jedinu koju sam omasio prepisao, posle kazes da nisi baksuz jebeni xd

14. ja sutra samo somijevu kvotu 20 sa sto evra gadjam i nista vise, ako ne dodje nece nas biti na temi neko vreme hahaha

15. lepo primaš šalu coa, lol

16. hahah zašto NAS brate xd

17. ja ću odigrati sa 200 din hahah

18. Kosovac zauzeto
    hahaha pa dal si jedinu koju sam omasio prepisao, posle kazes da nisi baksuz jebeni xd

аахахах јебемтеуста баксузна, мислио сам да је неко други качио то.

пу јебем ти, да сам знао ко је не бих никад узео, него ушао и писао за минут с ногу, мало је фалило.

шоми, сутра једну квоту 40, шест лепотана пробери, пусти ти псета са 20 ;)

19. sutra mi Simonović baš prerealan plus, ali jbg, staviće mu granicu 13.5 fazon, gde tu da odigram plus jebem ga usta

devin smit ne bi trebao da se dovodi u pitanje

20. Ljudi, pozdrav svima! Mnogo ste gotivne glave iako vi isto ne mislite za mene pretpostavljam. Kladionica je jedno veliko zlo, da smo pametni da svi prestanemo da igramo. Ja sebi dajem oduška još malo, uplaćujem 1000 din na mocart račun, kad to sjebem gotovo je, završavam za vjek i vjekova. Ako se ta cifra popenje 10k podižem pare i završavam sa kladionicom za vjek i vjekova. Nije toliko problem u pucanju para nego u stresu i u gubljenju vremena sastavljajuci ta sranja i pracenju na lajvskoru. Mogao sam i pametnije utrositi ovih par sati. Sa ovom temom takodje završavam. Znam da me ne volite ali jbg, ja sam vas voleo. Odoh u trajni. Obaveze cekaju. ypo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.