Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
i to sve dok armin i ps apstiniraju od kladjenja ako se ne varam, otkrili smo prave baksuze, Radmilo je nevin
сад видим ово, хвала за ове топле речи подршке, пријатељу, значи ми јако у борби против ових зликоваца!
http://cdn.klocher.sk/wp-content/uploads/2016/11/tumblr_lvdnjcixKZ1r2pldm-1478591514.gif
ахахах ово ти је сестра (од стрица) па се смеје јер зна колико је ово погрешно ;)))
дајте неки нба, папите, дај два пара с фибоначија да заједно паднемо.
јебао бих ову папетову сестру од стрица. како се зове?
Radmila
Ne igram sistem, pauziram. Al ovako na prvu onaj Kolinson iz Sakramenta bi trebao + ako nisu mnogo podigli granicu
ја погледао хорфорда против сас-а вечерас јер олдриџ не игра, граница на 15.5, али не знам да ли је то за 2-3 изнад или не, кад не пратим.
не стварно, како се зове ова весела девојчица горе?
Effy Stonem prijatelju dragi
Kaya Scodelario pravo ime, ovo gore je u seriji kako zove se.
pa tebe jer ce trebati vremena da te arming nauci da kucas nosem a mene jer necu zeleti xd
Ej, imam majami poluvreme 104.5 +, orlando poluvreme 51.5 + i toronto poluvreme 54.5 +, reko' da uvećam fond za EL, i sve naopako za kurac, onda u drugoj majami odigra četvrtinu od 65 poena, izbiju na 105, toronto natrpa filu sa 35+ poena u drugoj, a orlando gubavi na 3 minuta do kraja ima 49 poena i ne mogu da izađu preko 51, nego stanu baš na 51 pa jebem ti srećo majku, danas fudbal, sad ovo.
A i neka je, bolje večeras nego sutra kad se ozbiljnije igra, vratiće se ove prečke i stative.
Vratiće se Sabeeeee
aj menee dramond!!
aa joj krv mi ide iz kurca!
Srecan memfis svima koji slave!
Da i ja ubodem neki kurac-red bio je
https://media.giphy.com/media/vgFdQsjNvOSxG/giphy.gif
Za veceras jokic najavljen u prvoj postavi nurkic na klupu pa ako neko oce prvog u plus drugog u minus
Ovo su mi 3 pika za danas:
Meli 12.5+
Lengford asistencije 3.5+
Devin Smit 12.5+
Nešto rizičnije:
Jović 7.5+
Dončić 9.5+
Kuzmić skokovi 6.5+
I čopava kosovarčina 11.5+ iz prostog razloga jer će igrati 30+ minuta, a Makabi igra stvarno prečemernu odbranu.
Mačiulisu povećali granicu na 7.5 mamu im jebem, do juče bila 5.5, dolazio gospodin uvek.