Najbolji igrač evrope trenutno.
Hahaha ma pustite Lengforda samog, šta, pogađao je sve do sad i najbolji je poenter u Evropi, sigurno će kad tad da stane. Vrhunska utakmica.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH
Jaoj nije mi dobro
Aj sad ponovo hahahaha
Sad da vidimo larkina.
ahahahaha
E ako su im svirali faul, kakvo sranje malo pre sa onim satom.
1/2 za produžetak.
antipov jebeni
Каква завршница, мелем за очи и душу
Kako glup faul ove gluperde antipova au
Sami sebe su izjebali sa satom, promasio je larkin bio
Čudo od utakmice
Псето тарабић
Jesam rekao da dobija baskonija? Sumnjam da je neko ispratio finu kvoticu ali to vec nije do mene
Узео 2,50 почетком полувремена и у завршници пре Леркинових 2+1 6,20 (укљ. продужетке) све у свему осећај испоштовао али Дончић заврће тикете врло безобразно
Ajonu fali 3p da predje u plus i promasio je dva zicera upravo. Jebem mu mater preventivno eto
Ma samo se ti ispucavaj, Dončiću, boli te tuki
Doncic pusikarevic i ovde i na fantaziju
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Najbolji igrač evrope trenutno.
Hahaha ma pustite Lengforda samog, šta, pogađao je sve do sad i najbolji je poenter u Evropi, sigurno će kad tad da stane. Vrhunska utakmica.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH
Jaoj nije mi dobro
Aj sad ponovo hahahaha
Sad da vidimo larkina.
ahahahaha
E ako su im svirali faul, kakvo sranje malo pre sa onim satom.
1/2 za produžetak.
antipov jebeni
Каква завршница, мелем за очи и душу
Kako glup faul ove gluperde antipova au
Sami sebe su izjebali sa satom, promasio je larkin bio
Čudo od utakmice
Псето тарабић
Jesam rekao da dobija baskonija? Sumnjam da je neko ispratio finu kvoticu ali to vec nije do mene
Узео 2,50 почетком полувремена и у завршници пре Леркинових 2+1 6,20 (укљ. продужетке) све у свему осећај испоштовао али Дончић заврће тикете врло безобразно
Ajonu fali 3p da predje u plus i promasio je dva zicera upravo. Jebem mu mater preventivno eto
Ma samo se ti ispucavaj, Dončiću, boli te tuki
Doncic pusikarevic i ovde i na fantaziju