Кладионица

1. E nemojte misliti da real ne moze da vrati ovo

2. Дончић уђе на 10 секунди утера тројку са звуком сирене.. какав дечко

3. Pogotovo ako udje ajon CUJES LI LASO

4. To Dončiću ljubim te u taj maleni kurac, imam te na dva tiketa, ajde idiote još još

5. Daj navijajte malo jebite se samo ajona cekam za pare usli blazic lengford onaj na h iz baskonije i gospodin rejes majstor svog zanata

6. Моцарт и Планетвин, да ли могу играти исход неког меча или поене и да на исти тикет ставим и играче који играју тај меч?

7. U mocartu možeš, za planetwin ne znam, ali trebalo bi.

8. Cetvrti faul ajona.

9. Kakav bilmez mutavi jebem li mu mamu i tatu u usta da mu jebem

10. Trebao si skokove da ga igraš xd

11. Ajde Dončiću, ajde Ajone, jebi se Vonamejkeru, ti plej ti si veća žena nego ja mislim stvarno i jeste ali i žene asistiraju, jebo sam ga baš, završiće utakmicu bez asistencije plej ej

12. Ja ga i gađao skokove, zbog fantazija me nervira xd

Slepac, 13 indeksnih poena u prvom, sad svukao na 8. Bilmez.

13. Sve sto je trebalo da uradi je da da 3 jebena poena za poluvreme. I mogao je to da odradi za minut prvi al je slepac degenericni

14. што је најцрње реал цело полувреме спушта у рекет лопте и крембил није нашо за сходно да убаци нешто и још се напунио фауловима... тешка прича густаво, тешка

15. I opet sve na rejesa...

16. Dončić još poen i znam da neće da ga da, znam, ne moram ni da gledam

17. Рејес господин за 10 секунди натера на 3 фаула извади их из бонуса и још 2+1
    Вонамејкер јебе темељно

18. Оће ми рећи неко где беше имају она глупа ограничења да не можеш играти на утакмицу и поене играча са те утакмице

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.