Кладионица

1. Jel me jebes sada brate?

2. Napisao sam ti da je ozb ok? Sad gledam 1.3 kvota bila na Jutu

3. Au da se sinoć vezao Memfis i ovo gde bi nam kraj bio

4. Pa i 1,3 mi je radilo imao sam memfisa na 3,4

5. Milvoki 1
    Golden stejt H1 12.5
    San Antonio H2 4.5 1.poluvreme
    Nju Orlins - Indijana 209.5 +
    Porzingis 20.5 +

6. To je 142e vise

7. 1.4 je bilo na početku dana, sećam se da sam pizdeo što nemam više na računu da zategnem Memfis pa sam sve vreme gledao u kvote za en bi ej da vidim da l će da promene kvotu pre nego što se kladionice otvore.

8. Ma dobro, pitam samo, reko' da mu nije prosek na nekih 16-17 pa da se zalećem bezveze :)

Nisam u toku s poenima na nba igrače nikako, ne igram ih gotovo nikad.

9. Sledeci su klipersi sad cu da vidim datum

10. Mada sačekaću i ja efes, jer ako ne prebace 80 onda su mi ovo poslednje pare, a sačuvao bih neki dinar za EL sutra.

11. Bolje sacekaj nesto kilavi su

12. Efes 7 poena za 5 ipo minuta u poslednjoj četvrtini, baš te jebu

13. 26. Decembar protiv Denvera ps.

14. Au jbt pa dve nedelje ima do tada

15. Jel to ono sto je izdvojeno dole ili obicna crvena tacka? Ako je izdvojeno mozda obicna ima ranije...

16. A opet računam može, ali ko mu jebe mater, ne nerviram se. Ok, ertel i osman čupaju.

17. Tek 26. o jebote pa kakve to rasporede prave kad baš svakoj od 30 ekipa odgovara kako su bezobzirni

18. Hahah opet će ovaj bamberg nešto nesrećno da izgubi.

Tačno bih crk'o sad da navijam za njih.

19. Pa pedercine jebene mater im jebem ceo svet se urotio protiv mene da jebem marinu tadic parama sa kladze

20. Isteraše, dobro je.

Lečki, imaš li još bar jednu preporuku uz letonca?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.