U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Tenis je ludilo za ovo onlajnovsko klađenje. Stvarno bude finih kvota, što ti kažeš na brejkove, ali i samo na keca, jer baš fino poraste kvota na favorita ako ga neko brejkne.
EDIT:
Danas u "pravoj" kladionici odigrah:
Prodon 1 (tenis)
Acasuso 1 (tenis)
Prokom 1 (koš.)
Igokea 1 (isto)
Andrleht 1 (hokej na pijesku)
Man.City 1 (sinhronizovano boćanje)
CITAT Macedonia League 1
1) Teleks - Vardar
Tip - 2
Kvota - 3.10
el ima negde ovo da se odigra?
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2570670-878
Bravo, pravio sam tiket sat vremena da bi mi ona rekla da ne radi server
po'apsili gazde kladionica...gde će se kladite sad?...:))
Mozzart je cist,fala bogu :D
Е јеботе хоће неко да ми објасни ове системске тикете... сад као гледам рецимо одиграм 10 текми и штиклирам 5/10 то значи да добијам само ако уђе 5 текми ни више ни мање? Онда још пише нешто као минимални добитак 7 нешто немам појма... :)
Ja sam danas na kladzi popusio lep penis.Svuda sam gurao Kardif,i sjebase me ljudi samo tako...I plus oni Madjari prokleti....Ali sam zato pre 10 minuta uzeo 40 hiljada na pokeru,hi hi. :)))) Sutra ce da prste singlovi,tako da dajte neke kvote od 3 pa na vise,daje 2 u prvom,muda ovuda i tako.
Treba igrati na Porto sa hendikepom - 2,22 kvota u Mocartu.
Realno bi bilo da napune Bragu.
I opet ne radi kladionica...e zivote...taman stavih sibir i porto za 50 jura
EDIT:
5/10 ako prodje bar 5 uzimas pare (i ako prodje baza naravno, ako je uopste imas) sto vise prodje tekmi veci dobitak, delis sa brojem kombinacija i mnozis sa ulogom
Staviću za danas
Paok X-1 5,25
Porto GG3+ 2,10
Nordsjiland GG 3+ 2,10
E ovako,svi znamo da je ovo nedelja pred rolan garos,a neki od boljih tenisera od kojih se ocekuju dobri nastupi tamo igraju i ove nedelje.. Posto je vec dosla sreda,moze se ocekivati da ce oni da odigraju nesto slabije,kako bi spakovali kofere i otisli u pariz da se spreme na vreme za drugi grend slem.. TO je neko moje vidjenje situaicije pa zato:
Jankovic - Arvidson 2 @4.5
ili
Soderling - Gonzales 2 @3.9
ili
Woznacki - Lapcenko 2 @8.5
ili
Berdih - Manarino 2 @4.5
ili
Skjavone - Falkoni 2 @6.5
Neke od ovih ce sigurno doci,pa proberite ako neko zeli..
Све се слажем са Газимудом, сем Скјавоне, Вознијачки и Бердиха... Јелена је фикс на тикету, губи сигурно.
Moja dva za danas:
www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-3981874-878
www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-3597400-878
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2739374-878
Ma dajte vi neke golove,ja cu da opalim Bragu iz 2-2 za 1000,12 je kvota,kenja mi se kad mi stave 1.4 kvotu na finale necega....
Ja mećala:
Ural 1
Porto 3+
Lil 1
I opet će me sjebati Lil, garant.
Prosla Arvidson @ 4.5, al pobedio Soderling. Aj da vidimo sta ce dalje da bude.
Фала Џанки...а да те питам имам опцију да штиклирам поред 5/10 и 6/10 и 7/10...шта се дешава тако кад штиклирам више опција?
e jebem li ga...ne igram to online