Bacio sam neki ludi nba ima svega i igraca i lebrona minus i levina minus i kazinsa minus i cikaga i hendikepa velikog na memfis i klivlenda i naravno ko bi pustio plus na plamlija pa videcemo
Inace ako dodje plamli ko sto hoce opet cu muda pojesti sto nisam igrao samo pluseve na njega, kalatesa i kurbanova sa dve glave jbt bas sam volina od zadnjih 10 kola 8 puta su dosli plus sva trojica
Au Nikolase dobar tiket, ako se ne varam pao si samo na Bila :(
Ja sam pao na 2 tiketa na Walla jer sam bio ubedjen da ce doci - s obzirom da Cikago dobro brani njegovu poziciju a da on daje 4,5 poena manje na strani..
Prosao sam neku bedu
Klivlend 1
Detroit manje
Buker +
Gibson +
Solidno vadjenje xd
Za noekoga ko se NE KLADI
Gibson 11.5 +
Anderson 13.5 +
Vilijams 15.5 +
Gasol 18.5 +
Bil 22.5 +
Gasol ti je minus jbg
Videćemo prijatelju
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3002#post_3668047
Bilo je solidno kad su prosle 2, dok sam cekao sentetjena i bordoa bilo je fino vadjenje a kad su se zavrsile bio je kurac od vadjenja xd
Hahaha ps na kvotu milion stavlja sumu dobitaka cica draze
Cestitke coakg sto kaze nikolas KONACNO i ti da uzmes hah
*dva dobitka cica draze xd
Bacio sam neki ludi nba ima svega i igraca i lebrona minus i levina minus i kazinsa minus i cikaga i hendikepa velikog na memfis i klivlenda i naravno ko bi pustio plus na plamlija pa videcemo
Inace ako dodje plamli ko sto hoce opet cu muda pojesti sto nisam igrao samo pluseve na njega, kalatesa i kurbanova sa dve glave jbt bas sam volina od zadnjih 10 kola 8 puta su dosli plus sva trojica
Plamli sinoc natrpo kazinsu 27 poena, a ovaj njemu 55 jbg
Pa nikakav je defanzivac ali koga za to boli kurac samo nek on ide u plus pa nek daju 200p preko njega
I kaminski se ne treba propustati isto
Au Nikolase dobar tiket, ako se ne varam pao si samo na Bila :(
Ja sam pao na 2 tiketa na Walla jer sam bio ubedjen da ce doci - s obzirom da Cikago dobro brani njegovu poziciju a da on daje 4,5 poena manje na strani..
Prosao sam neku bedu
Klivlend 1
Detroit manje
Buker +
Gibson +
Cisto da budem u plusu
Gasol rekord karijere, ne znas pojma papete!!1
http://i.imgur.com/IXA8rBI.jpg
Mene nastavljaju da jebu svi redom kako ko naidje
A gde su ti kovači moje sreće zar ste zaspali
Lebron 29 :/
Lebron 27.5 -
Džekson 14.5 +
Čikago - Vašington 214.5 -
Atlanta - Minesota VH2 7.5
Lilard 28.5 +
Bil 21 :/
Gibson 11.5 +
Anderson 13.5 +
Vilijams 15.5 +
Gasol 18.5 +
Bil 22.5 +
Efes 2
CZV - Real 166.5 -
Danston 8.5 +
Kuzmić 9.5 +
Kerol 10.5 -
Kajmakoglu 5.5 +
Pangos 9.5 +
Meli 12.5 +
Ispratiću ovo brt, samo to ću i da odigram danas.
+1