Gazimudo, tvoj post na prethodnoj stranici upućuje na to da će Volen dati dva gola...?
Ako ne bude tako, naći ću te i ubiću te ko zeca!
Vodi računa o tome šta predlažeš drugima!
Znači Volen mora dati dva gola da bi se ostvarila tvoja pretpostavka pk 1-2...
Ako ovo ne prođe, ništa ti više ne verujem!
E drugari da vas pitam nesto offtopic..
Jel se nesto desilo sa sistemom ocenjivanja defki,posto mi je zadnje 3 defke ocenilo jako malo ljudi.. Mislim znam da nisu nesto spec,al pre sam dobijao i vise minusa i vise pluseva,odnosno sad mi deluje kao da defka nestane,pa koj e ocenio ocenio?
Sigurnije ti je monako x2 ili winer 2
SOsijedad na golove.. Odluci sama sta ces.. Igra sa konkurentom direktnim.. Ili ce da se stisnu ili ce da prsti..
cekam Porto 2 za 950 din,dal da branim,ako odbranim imam 630 din sigurno,bar cu da se najedem i napijem...? MISLJENJA?(MOZDA SU OVI IZ PORTA NA NEKI DROGAMA I PICU POSLE LE.)
Penis za mene danas.Odigram sinoc tiket za ceo dan,posto sam isao na neke izlete kurce palce,na 100 din 12 soma.I naravno na jednu padnem,i to na mrtvi Ren 1...Prodjem 7 ostalih..Jebi ga.Za sutra ne znam nista jos,ujutru cu da stavim par fixeva sto mislim da ce da dodje,a ako pocinje RG,onda cu da metnem somuna na 10-12 favorita,1,osvaja prvi set itd,da uzmem jedno 5 hiljada...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2957761-879
Gazimudo, tvoj post na prethodnoj stranici upućuje na to da će Volen dati dva gola...?
Ako ne bude tako, naći ću te i ubiću te ko zeca!
Vodi računa o tome šta predlažeš drugima!
Znači Volen mora dati dva gola da bi se ostvarila tvoja pretpostavka pk 1-2...
Ako ovo ne prođe, ništa ti više ne verujem!
Pa uzeo si najekstremniji slucaj,al svakako mislim da ce doci.. Ako ne prodje javi mi da ti dam adresu,a ako prodje,javi se da mi das za singl ;)
Naravno da će proći :)
E drugari da vas pitam nesto offtopic..
Jel se nesto desilo sa sistemom ocenjivanja defki,posto mi je zadnje 3 defke ocenilo jako malo ljudi.. Mislim znam da nisu nesto spec,al pre sam dobijao i vise minusa i vise pluseva,odnosno sad mi deluje kao da defka nestane,pa koj e ocenio ocenio?
Dajte mi nešto "sigurnije", pošto ovaj Wohlen ne mogu singlirati, moraju biti bar 3 utakmice.
@Gazimudo
Izgleda da jeste neki problem, eno još neki ljudi se žale po forumu...
Sigurnije ti je monako x2 ili winer 2
SOsijedad na golove.. Odluci sama sta ces.. Igra sa konkurentom direktnim.. Ili ce da se stisnu ili ce da prsti..
TO su moja dva predloga.. Sad vidi sta ces..
Видим , Лугано само шиба из кеца .... -.- ......
Odigrah
slovan 1
sligo 1
betis 1
plzen 1
crotone x
pre 7 sati
Jos samo slajgo za pare
Uzeh pare..nego el vidite sta uradise Francuzi>
cekam Porto 2 za 950 din,dal da branim,ako odbranim imam 630 din sigurno,bar cu da se najedem i napijem...? MISLJENJA?(MOZDA SU OVI IZ PORTA NA NEKI DROGAMA I PICU POSLE LE.)
Penis za mene danas.Odigram sinoc tiket za ceo dan,posto sam isao na neke izlete kurce palce,na 100 din 12 soma.I naravno na jednu padnem,i to na mrtvi Ren 1...Prodjem 7 ostalih..Jebi ga.Za sutra ne znam nista jos,ujutru cu da stavim par fixeva sto mislim da ce da dodje,a ako pocinje RG,onda cu da metnem somuna na 10-12 favorita,1,osvaja prvi set itd,da uzmem jedno 5 hiljada...
Lion, Marsej, keve vam se najebem po 3x na 20 minuta.
Мислим да је квота на Ливерпул преко 2 сасвим солидна за једну двојку сутра. Видећу шта још да ставим.
Schalke 2
Standard 1
Monaco 2
Sevilla 3+
Ulog: 350din
Dobitak: 3.100
:) Dosta...
извињавам се што нисам оставио тикет, био сасм ма некој свадби, ал' овако испаде боље.
селтик 1
бурса 1
плзен 1
динамо москва 1
јагелонија 1
хајдук сплит 1
квота 13, уплата 400. пробио сам малер!
Ladno ne prodje Wohlen 2,al bar je uvacena ona dupla sansa.. ni tu nije losa kvota..
Za danas tekme koje moraju da dodju :
Vulvsi 1
Mancester siti 2
Groningen 1
Liverpul 2
Palermo 1
Lacio 2
PAO 1
Bomba dana
Mancester - Blekpul 2 @5.25
ili
Udineze - Milan 2 @5
ili
West Hem - Sunderland 2-2 @6
ATOMSKA BOMBA :
West Hem - Sunderland 7+ @ 18
JEL DOBIJA DANAS PORTO?
Ma dobija,uzimaju triplu krunu..
Mene yajeba[e Francuyi juce, padoh samo na njih. Kvota bejase 32.