Кладионица

1. E bre, stvarno ne zajebavam, ozbiljno sam mislila. Ti si onaj koji ovdje najviše analizira i tak to. I stvarno bejaše počastvovana. :)

Ja nekog tenisa danas nalupala, al malena kvota skroz. Bezze stavila da imam šta pratiti.

Ima nekih liga koje su skoro počele, pa sad treba i njih pratiti i kontati.

2. Imam ja jednu zlojavu, ocete je ?:)

3. Koliko para? :) Ako nije bar sto evrića neću ni da razmišljam o njoj :D

4. Ja za danas samo bombu dana:
    Tor - HJhjahjahsdasjk 1 @6.45 (Iceland 1)

@ selenijum
    Ne mogu da pratim te slj lige,gde ne znam da nabrojim 3 tima napamet..
    jedino sto bismo ruse mogli da pratimo,al i oni me smaraju..

5. Saće ove smaračke lige, tipa Finska 4 i Švedska 11.... A meni Finci svi isti - TPS, JKP, KKY, JUKU, JKS, PTY...

6. Skočimiš
    Saće ove smaračke lige, tipa Finska 4 i Švedska 11.... A meni Finci svi isti - TPS, JKP, KKY, JUKU, JKS, PTY...

Ali bukvalno. HIJK,HJK,HaKa,Honka supicku materinu..

7. Marko daj,ionako nema sta da se igra.Ja opicio tenis,ovaj uzima set,onaj uzima set,vise manje,uzima prvi set,pa kud puklo da puklo. :)

8. Skočimiš
    Saće ove smaračke lige, tipa Finska 4 i Švedska 11.... A meni Finci svi isti - TPS, JKP, KKY, JUKU, JKS, PTY...

Meni su isto prejaki oni silni Makabiji i Apoeli, još na listi stave Makabi B. Makabi P. Aopel Š. Aopel Žnj. itd pa ti skontaj ko je tu ko...

9. I to, i to, Makabi H.P.T.J protiv Makabija H.P.T.H., al najjače mi bilo kad su jednom stavili MAKABI H. - MAKABI H. pa ti mućkaj...

10. al najjače mi bilo kad su jednom stavili MAKABI H. - MAKABI H. pa ti mućkaj...

E tu treba da primjeniš sistem Eci peci pec.

Sad se sjetih da je skoro moj kolega preko Eci peci pec sistema prošao na kladionici. Nasumice izabrao parove, odradio eci peci pec i prošao. Boli ga kurac. Ja kad kontam ne mogu proći.

11. Varnamo 1
    Ljungskile 2
    Asiriska 1
    Osters 1

12. Haha, ecipecipec....
    Jednom smo se prijatelj i ja našli u nedoumici, bilo nekih 5000 parova ponuđenih, sve neke lige budibogsnama (ko je igrao u kladionicama Astra zna o čemu je riječ) i padne nam na pamet: ti lupi trocifren ili četvorocifren broj, ja ću znak. I nalupa ti on tako, 5478, 643, 336, 192, a ja lupam redom X, 2, 1, X, X itd. Od 10 parova koje smo nalupali postojala su 5, i uplatili smo po dvije marke... Pali smo jednu, neke Rumune, mamu im jebem...

13. Kosio sam rano jutros sa sinovima i unucima dok nas nije uhvatila kiša, tako da sam ovaj tiket napravio pod temperaturom 37 sa 3. Možda mi groznica nešto pomogne, s obzirom da slabo nešto pogađam u poslednje vreme:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-7094232-879

14. Odlozena bomba dana za 13.6 :/

15. Bravo osters, jebem ti mater..a ubo sam ljungskile 3.20 :)

16. Uplatim danas poslednje pare što sam imao na mrtvi tenis. Srušila me kvota 1.07. Ja ne verujem, ali ne verujem. Ako ne odem na more zbog ovih para, tog lika ću naći i preklati jer je jebeni retard. Vodio 2-0 i izgubio 2-3. Neverovatno?

17. Berdih! AHhahahaha,i mene sjebao na Australian openu,na 1.10 u prvom kolu ispao isto,a pogodim 15 parova.Od tad ga ne igram. :)

18. E baš taj, majku mu jebem retardiranu!
    Ali da čovek ne poveruje. :(

19. @Chavez
    Moje saučešće!
    Moja preporuka: ne slušaj nikoga, samo osluškuj...:)

20. Ja sam htjela u petom setu onlajnovski htjela igrati na ovog Robertsa, bila kvota 2,5 i više povremeno, al nisam imala muda...Tako mi i treba...

EDIT: Pa Džanki pao si i na Asirisku, a ne samo na Osters...Što ne jaučeš malo više?