Кладионица

1. G-Osaka - Cerezo Osaka 3+
    Jeonbuk - Tianjin Teda 3+
    Rusija U19 - Nizozemska U19 1
    Gombak - Young Lions 1

2. EDIT: Pa Džanki pao si i na Asirisku, a ne samo na Osters...Što ne jaučeš malo više?

Нисам стављао Асириску ...

Одиграх

3. Evo 1 info:

Od sledece sezone vejle i kolding se spajaju u jedan klub, tako da kolding ispada sigurno ove sezone. Danas igraju Viborg - Kolding.
    1 je 1,4 u mozzartu i treba ga iskoristiti za fix...

4. Odem ja u kladzu, uplatim tiket, dodjem kuci i skontam da mi je lik iskucao jedan mec lose (umesto sifre 146 on ukucao 46). Ja reko ko ga jebe moze i ovako, pratim ja i misleci da mi je umesto Jeonbuk - Tianjin Teda 3+ on ukucao neku drugu 3+ iskljucim ovu prvu sa rezultati.com . Gledam ovu drugu utakmicu 90+minut 0:1, pokidam tiket na pola, otvorim ga (sta li me je nateralo) kad skontam on mi iskucao Jeonbuk - Tianjin Teda 3+ a ovu drugu sjebao. Odem na rezultati.com Jeonbuk igra 0:3. -.-

5. Drugari evo jos malo informacija..
    Indjija se bori za opstanak pa ce da da premije Partizanu i cukarickom..
    Cuka mora da pobedi neku utakmicu u ligi,tako da je to najverovatnije sad..
    Metalac igra sa partizanom,i ocekuje se pobeda partizana..
    E sad,posto indjia racuna na svoju pobedu, i na pobedu partizana i cuke,verovatno ce neko tu malo da se sprda sa njima..
    Dakle Cukaricki gadjati kontra prelaze,indjiju gadjati kontra prelaze,a partizan gadjati kontra prelaz sa partizanom kao pobednikom.. Mislim,ne kazem da ce da dodje,al ovo mi je bukvalno najava takvih rezultata :)

6. Kada ste zadnji put prošli tiket?
    Ja ovo svoje onlajnovsko preseravanje i singliranje za sitne pare neću ni da računam u dobitak...

7. Selenijum ima jedno 3 nedelje,al od tad su mi svi ulozi ukupno max 500din (5e) tako da nisam ni mislio da cu uzeti neke pare tako :D
    Doduse i ove pare sto sam uzeo su smesne,mozda nekih 2000-3000 hiljade.

8. Au sutra ima da se uzimaju pare

9. Doduse i ove pare sto sam uzeo su smesne,mozda nekih 2000-3000 hiljade.

Blago tebi, hoću i ja toliko :D

10. cccccc...

Ja zanji put uzeo pred prvi maj, nekog tenisa igrao na veći ulog...

11. 000-3000 hiljade.

hahahaahah

12. A da su 2000 hiljada ne bi ja sad ovde pricao sa vama nego bih laduckao jajasca na Kubi xD

13. Prosli rusi, igrali su 3 za 3, zaboravio sam da kazem xD

jos samo arhus

14. ЏАНКАРО ВРАЋАЈ НОВЦЕ!

15. опет си слушао Џанкијеве дојаве Бурзум. Знаш да то не сме да се ради јбт!

16. selenijum
    Kada ste zadnji put prošli tiket?
    Ja ovo svoje onlajnovsko preseravanje i singliranje za sitne pare neću ni da računam u dobitak...

ја богме, откад сам смањио постовање овде (без ироније, озбиљно), забадам чешће тикете (у последњих недељу дана узех нешто пар пута). и опет сам сујеверан, па нећу ни сад да оставим тикет (макар док не прође, а ако прође, могу да га сликам новим кенон апаратом па д' оставим :п)...

17. ЈОК, ово је за ону стару.

18. Od februara, al ozbiljno :'(

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.