Кладионица

1. Razbij maler tako što ćeš odirati singl sa 100 din na kvotu 1.20!

2. Cisto da ponovim za danas bi moglo da uleti neki od ovih prelaza:
    Sevojno - Indjija 1u2 ili 2u1
    Cukaricki - Hajduk 1u2 ili 2u1

A ja bih najsrecniji bio kad bi cukaricki pobedio jednu.. jurim ih zadnjih 6 kola,osim poslednjeg protiv partizana,i nikako da pobede.. Sutra je taj dan :D

3. Šta mislite o tekmi Novi Pazar - Radnički Kragujevac?

4. Gazimudo,mojne se zavaravas da ce Cuka da dobije... :) Sutra slobodno stavite X u glavu Metalac-Partizan,i Sevojno 1X.Hajduk dobija,tako da ostaju oni i Metalac u ligi,Indjija ide napolje,sto se znalo jos pre 10 kola. A najveca fora je u drugoj ligi,igraju Novi Pazar-Radnicki.Ovi mentoli odozdo,bili u Kragujevcu na gostovanju,dobili 500 karata,i sad kad su ovi trebali da dodju,prvo nisu hteli da im daju,i onda kad su videli da moraju,,NAPRASNO SE SRUSI GOSTUJUCA TRIBINA,SAMA OD SEBE! AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA! I kao ne mozemo da garantujemo za bezbednost na ostalim tribinama. :DD Jebem ti fudbal... :))))

5. E evo jos jedan prelaz koji moze da se proba:
    Delermon - Lugano 2 u 1

@ bvdlga
    Ma naravno da nece doci cukaricki,to je u domenu SciFi,sto i kvota pokazuje - 12.0 xD

6. Tuga.Treba gruvati nasu ligu golove,ili prelaze,ove ostale,sto da ne nameste,nikome ne treba ni za leba...

7. A najveca fora je u drugoj ligi,igraju Novi Pazar-Radnicki.Ovi mentoli odozdo,bili u Kragujevcu na gostovanju,dobili 500 karata,i sad kad su ovi trebali da dodju,prvo nisu hteli da im daju,i onda kad su videli da moraju,,NAPRASNO SE SRUSI GOSTUJUCA TRIBINA,SAMA OD SEBE! AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA! I kao ne mozemo da garantujemo za bezbednost na ostalim tribinama. :DD Jebem ti fudbal... :))))

нажалост.
    знају турци шта су им ђаволи радили раније (конкретно, са свињским главама и ражњевима), па се обезбеђују на било који начин. подло, гнусно, огавно... ма... јебем ти и фудбал и све.
    још пре почетка те друге лиге ја сам чуо (е сад, одакле... небитно је) да су улазак у суперлигу купили баск (пошто је већ тад било извесно да чукарички оде у курац) и нови пазар. а расим је подобре паре уложио у тај тим.
    колики год ја био крагујевчанин (добро, навијам ја за звезду, ал' бих волео да раднички уђе у прву лигу, макар бих чешће гледао звезду у крагујевцу, а и због неког друга који игра у првом тиму), ову текму добијају балије.

8. a ja sam pak načuo da su sredili prolaz pazaru i radničkom a da će bask da proda to mesto ekipi od ove dve koja ga bude izdućkala

9. Ja čuo da Pazarci ulaze u ligu makar je Platini i ukinuo, kažu da su ogromne pare kod balija.

10. а јебем ли га. ја мање пратим ту другу лигу, али тако сам чуо на почетку сезоне, а за сад се све фино поклапа. но, видећемо. искрено, ја бих волео да и овај мртви крагујевац добије једног прволигаша, нисмо га имали десет година већ, време је. оволики град, а фудбал никакав. ниш исто. штета је. а београд нонстоп по 5-6 клубова у "елити" (хаха, да, елита). па зар су чукарички, бежанија, баск, бск, и остали опскрбљени толико већим талентима од радничког из крагујевца и из ниша? јесу курац. него, јебига, кад се политика умеша у спорт, лако је после...

11. Ja mećala po vašem savjetu:
    Partizan X
    i onda sam morala da dodam još 4 penisa, bem li ih u minimalan broj utakmica. Peniseri su:
    Del potro
    Džole
    Monfils
    Conga

Kvota 4,92

12. Ulaze Novi Pazar i Bask,nema tu price,Novi Pazar je jedno vreme zaostajao podosta za Radnickim,stigose ih kao od sale...Ortakov cale je bivsi internacionalni sudija,i sad radi u savezu,slao nam je par puta neke "dojave" iz nase prve i druge lige,nesto sam i kacio ovde bio,ali nisu prosle,u svakom slucaju,svaka ta dojava je sadrzala Novi Pazar kao fix. :D

13. Fix dana:
    Krila Sovjetov - CSKA 2 @1.75

Atomska bomba dana:
    Cukaricki - Hajduk 1 @12.0

14. Obori me juce arhus glupi, danas som na dubl
    napredak 2
    novi pazar 1 molim lepo

15. Da Džanki ne priča na sva usta koliko somova stavlja na mečeve bio bi smak svijeta.

16. Ipak ne odigrah ono

mladost lucani 0-2
    dinamo vranje 0-2
    javor 0-2
    za soma

17. Ja da sam na tvom mjestu bez bar tri soma ne bih ni ulazila u kladionicu. Samo se brukaš bezveze.

18. ja sam ozbiljan, eo posle cu da slikam tiket

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.