Jel igra neko live kladjenje,nije mi jasno igra Pobjednik u ostatku meča ? Odigram na nekog ko vodi 0-2 i dobijem, drugi put isto odigram na nekog ko vodi i padnem, u čemu je fora ?
Deki_PD
Jel igra neko live kladjenje,nije mi jasno igra Pobjednik u ostatku meča ? Odigram na nekog ko vodi 0-2 i dobijem, drugi put isto odigram na nekog ko vodi i padnem, u čemu je fora ?
Pa sta tu nije jasno.. treba da pobedi u preostalom delu meca,odnosno da da gol vise od protivnika.. Dakle ako si uzeo utakmicu u kojoj je u 70om minutu 2:0 za domacina,i ti stavis POBEDNIK OSTATKA MECA 1,znaci da taj mora da da bar jos 1 gol,a ne primi ni jedan..
Odnosno,posmatraj taj ostatak meca kao zasebnu utakmicu i to je to..
мени неки лик што игра у бежанији рекао да одиграм из икса у 2...лололол каже ИДЕМО НА ПОБЕДУ ја се преврнуо
ma samo nek dodje 0-2, onda imam okruglo 100e kapital
Дајте неки тип за викенд немам креативности
Jeste li gledali CZV-Spartak ? E igrao moj drug iz razreda... Jednostvano sam imao potrebu da napisem ovo... :D
Koji? Tošić?
Pa sta tu nije jasno.. treba da pobedi u preostalom delu meca,odnosno da da gol vise od protivnika.. Dakle ako si uzeo utakmicu u kojoj je u 70om minutu 2:0 za domacina,i ti stavis POBEDNIK OSTATKA MECA 1,znaci da taj mora da da bar jos 1 gol,a ne primi ni jedan..
Odnosno,posmatraj taj ostatak meca kao zasebnu utakmicu i to je to..
D A J T E N E K I T I P
Covece znas li kad je vikend?!
I znas li da skoro ni jedna normalna liga nema da se igra..?
@Skocimis
Znači, tenis nije budalaština, nego si se zajebao na kraju... :)
:D
A šta ću, nije do mene.
Hvala Gazimudo na odgovoru !
Ponuda za danas losa ali moze nesto da se iskombinuje....
Moj predlog - ostav'te novce za finale Lige Šampiona.
Ja sam odigrao 2 navijačko-realna tiketa.
1. Tiket kaže da će Gigs asistirati Runiju za gol, kvota 15.
2. Tiket kaže da Mančester dobija tekmu rezultatom 1:0, kvota 9.
To sam sanjao, pa sam morao i da odigram.
Biće sreće!
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-6495045-880
Ovaj ODD GRENLAND mi sumLjiv. . .
Ја сам јутрос играо на Панатинаикос, оололололо.
са' ћу осмотрим неку понуду за вечерас.
едит: за ово сам чуо, и одиграо на 100 динара...
ваља испратити, и по квотама делује тако.
Монс 1
Ојпен - Вазланд 2
Хелсинки 1
Бохемианс 1
Evo jedan zanimljiv mec.. Neocekivano velika uplata na keca,i pored ogromne kvote..
Bray- Samrok 1 @4.1
Što li je toliko velika kvota? Prvi na tabeli, dobijaju utakmice kod kuće...
Nije bray prvi,Samrok je prvi.. ;)