Ja sam nervozan k'o kerina zbog ove utakmice već nedelju dana. Moraću večeras da se napijem ili nešto tome slično da bih mogao da zaspem.
Nikad se ne kladim na finale, ipak je meni to više od utakmice.
Ortacima sam savetovao da mećnu po koju somundaru na penal ili crveni karton bilo koje od ekipa. I da podebljaju time da će biti i penal i crveni karton.
Частим сигурно, али сам мислио да играм на црно. Не у клаџи. Веће квоте. :)
Kakav sam nub :D Al jebiga moram da pitam, šta ovo znači? :D
Ja automatski stvaram neku sliku iz Sneča u glavi sa borbama prsa u prsa na crno u nekom podrumu i ljudima kako okolo stavljaju pare ne sve i svašta :D
Има доста људи који дају квоте на све значајније утакмице, пусте причу по граду и онда преко телефона уговориш уплату. :)
Сад ће вероватно многи помислити, ''Па врх, ако изгубиш не мораш да им плаћаш, најбоље да ће ме наћи'', али није врх, један мој ортак им није платио, нашли су га и узеели му много више него што је требао да плати.
Треба само да познајеш некога ко има контакта са тим људима који дају такве опкладе и то је то. :)
ЕДИТ Овакве опкладе обично раде људи који дају паре на камату, или који се баве дрогом, јер имају много прљавих пара за које им није жао да их се одрекну ако изгубе, а ако добију, добијају чисте парице. :)
За Чрчу савет, ако икада будеш имала жељу да играш на црно, немој. Много се ослади кад добијеш први пут, а уплате не могу да буду мање од 300 евра (зависи све ко даје квоту).
А да не спомињем чињеницу да помислиш на превару (Да не даш паре ако изгубиш). :)
A mene budale ćorave...ccc...I još pogledala fino sve...ccc...
uzeh 25 jura na mladost, i taman napravih jedan dubl
avtidaberg 1
kork 1
i mrzelo me da odem do kladze
Evo jedan zanimljiv mec.. Neocekivano velika uplata na keca,i pored ogromne kvote..
Bray- Samrok 1 @4.1
1:0 FT WIN!
Tip dana za petak:
Ruska prva liga, 15h:
Spartak Naljčik - Terek Grozni X ili X2
Mene zanimaju kvote za finale LS?
+912
Имам 450 евра у штеку, планирао сам да их ставим на Манчестер..
stavi na barsu buksno
ili bar nemoj sve na mancester
2,0 barsa
3,0 x
3,1 mančester
ovo je u bosni, ali tu je to negdje
buks, ima da častiš kad okreneš lovu, mojne da si džankara
Частим сигурно, али сам мислио да играм на црно. Не у клаџи. Веће квоте. :)
Ал' опет, штекам то већ пола године, сад ми цим да саспем све :)
Ja sam nervozan k'o kerina zbog ove utakmice već nedelju dana. Moraću večeras da se napijem ili nešto tome slično da bih mogao da zaspem.
Nikad se ne kladim na finale, ipak je meni to više od utakmice.
Ortacima sam savetovao da mećnu po koju somundaru na penal ili crveni karton bilo koje od ekipa. I da podebljaju time da će biti i penal i crveni karton.
Kakav sam nub :D Al jebiga moram da pitam, šta ovo znači? :D
Ja automatski stvaram neku sliku iz Sneča u glavi sa borbama prsa u prsa na crno u nekom podrumu i ljudima kako okolo stavljaju pare ne sve i svašta :D
Има доста људи који дају квоте на све значајније утакмице, пусте причу по граду и онда преко телефона уговориш уплату. :)
Сад ће вероватно многи помислити, ''Па врх, ако изгубиш не мораш да им плаћаш, најбоље да ће ме наћи'', али није врх, један мој ортак им није платио, нашли су га и узеели му много више него што је требао да плати.
Треба само да познајеш некога ко има контакта са тим људима који дају такве опкладе и то је то. :)
ЕДИТ Овакве опкладе обично раде људи који дају паре на камату, или који се баве дрогом, јер имају много прљавих пара за које им није жао да их се одрекну ако изгубе, а ако добију, добијају чисте парице. :)
Мој ник брате. :)
Buksnetina savrsen u davanju saveta.... p.s taman me podseti :)
Не питај вербални, сад не могу да смотам буксну од завоја преко руке.. :(
Hvala na informaciji baš nisam znala šta se sve radi :)
Guingamp 2
Hamarbi 1
Dijon 2
Ovo bih odigrao
ovo je istorijska rečenica na temi... džankara ost'o bez love... je l' to počeo raspust, pa nema užine?
За Чрчу савет, ако икада будеш имала жељу да играш на црно, немој. Много се ослади кад добијеш први пут, а уплате не могу да буду мање од 300 евра (зависи све ко даје квоту).
А да не спомињем чињеницу да помислиш на превару (Да не даш паре ако изгубиш). :)
Мислим да је ово право време да Жереми Малбер интервенише!Џанки!Хватај џет за Гренобл одма!