aleksandarkg
Ја сам јутрос играо на Панатинаикос, оололололо.
са' ћу осмотрим неку понуду за вечерас.
едит: за ово сам чуо, и одиграо на 100 динара...
Ljungskile 2-1
ваља испратити, и по квотама делује тако.
Монс 1
Ојпен - Вазланд 2
Хелсинки 1
Бохемианс 1
juče
е поједох се жив за овај прелаз.
узео сам нешто мало (да не будем к'о џанки, да причам колико сомова и коња бацам по тикетима, лололо) на ове доле фиксеве, а прелаз... 0:2 полувреме, и 2:2 негде до 60.-ог минута. ја се као понадао, кад оно оде у икс. јебеш га сад :)
код нас су квоте 2 : 3.4 : 3:75
а за вечерас бих издвојио рубин кеца, и дижон двојку. и то ћу да вежем 1-1 и 2-2, са нешто мањом кинтом.
мени је криво што нисам постао мафијаш као неки, и што немам своје клинце које могу да шаљем у кладионице, да им дам 500 динара да ми купе цигаре, одиграју сингл од сома, и врате кусур још, што немам дневно две хиљаде за тикете, што се поједем кад коначно скупим муда и одиграм тикет од хиљаду динара па пукнем, што... ех, муко моја.
Ја сам јутрос играо на Панатинаикос, оололололо.
са' ћу осмотрим неку понуду за вечерас.
едит: за ово сам чуо, и одиграо на 100 динара...
Ljungskile 2-1
ваља испратити, и по квотама делује тако.
Монс 1
Ојпен - Вазланд 2
Хелсинки 1
Бохемианс 1
juče
е поједох се жив за овај прелаз.
узео сам нешто мало (да не будем к'о џанки, да причам колико сомова и коња бацам по тикетима, лололо) на ове доле фиксеве, а прелаз... 0:2 полувреме, и 2:2 негде до 60.-ог минута. ја се као понадао, кад оно оде у икс. јебеш га сад :)
код нас су квоте 2 : 3.4 : 3:75
а за вечерас бих издвојио рубин кеца, и дижон двојку. и то ћу да вежем 1-1 и 2-2, са нешто мањом кинтом.
Nije buri, nego odigrao bih da me ne mrzi.
A mozda posaljem nekog.
Јебига , прође сезона а ми не направисмо богатство .....бар ја нисам ....
мени је криво што нисам постао мафијаш као неки, и што немам своје клинце које могу да шаљем у кладионице, да им дам 500 динара да ми купе цигаре, одиграју сингл од сома, и врате кусур још, што немам дневно две хиљаде за тикете, што се поједем кад коначно скупим муда и одиграм тикет од хиљаду динара па пукнем, што... ех, муко моја.
meni je krivo što nemam kintu da stavim 10.000 iljada jura na x i vugla....i uzmem maksimalu....
Tip dana za petak:
Ruska prva liga, 15h:
Spartak Naljčik - Terek Grozni X ili X2
FT 2:2 WIN!
Kako ne videh to
inače ti ne bi bilo mrsko da odeš uplatiti? ajd mali ne seri, kako ti ne dosadi
E gazimudo, ja uplatih na onaj Brej, preko interneta jenu cijelu marku i prođoh :)
Јел може неко да ми помогне? Требају ми неки добри прелази за суботу. :Д
javio mi zeremi, dolazi iz 1 u x
nisam ga pitao sta ce biti na penalima
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-5321745-881
Danas Barcelona - Mančester 2-2!
U jebote danas nema nista da se igra...eventualno LS...i neki tenis
е јебига , одо ја да одиграм нешто ..... Жереми и даље не долази на тему ....
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-6986913-881
danas
napredak 1
novi pazar 2
barsa uzima, ne bacajte pare
Ja bacila, al na Barsu. :)
Dobro je da ima jos neko ko misli da barca dobija,zapitao sam se da li sam jedini na svetu..
Svi se nalozili na taj mancester samo zbog vidica,a ubijaju fudbal vec 5 godina..