Кладионица

1. daj kakva je ovo ponuda...

2. Zahvaljujuci Troickom, upravo sam video kolicinu picke koja je veca od one sa mog rodjenja!

3. Hahahahahahahhahaha... A baš niđe veze, imao čovjek pobjedu u rukama i tako bezveze je ispusti...

4. Onoliko da odigra kao picka nisam mogao da verujem. Sve loptice bacati na metar od mareja,a ovaj povredjen mi je neshvatljivo.
    Sve u svemu, jeste dobar teniser al je glup covek, i to je jedina stvar zbog koje nije pobedio.

Nego,posto mi ovde palamudimo o uzimanju para, treba igrati na CHELU protiv mareja, on sigurno nece prokockati ovakvu sansu.. Ili bar gadjati prvi i drugi set da uzima Chela.

5. E i to htjedoh napisati u postu, ali zaboravih. Obavezno igrati protiv Mareja. I ovo za setove će meni dobro doći za live klađenje. Fine kvote budu.

6. Bogu hvala što sam bio na polju i skupljao seno, te nisam ništa uplatio, tek sad idem. Inače i sam sam hteo da igram na Troickog, majmuna, imao je sigurnu pobedu u rukama. Kreten! Pogledao sam skraćeni snimak meča. Nisam mogao da poverujem šta je idiot propustio! Imao je pobedu u rukama! Dripac!

7. Ja mećala:
    Servete 1
    Portugal 3+
    Engleska 1
    Španija 2
    Turska 1

Singlirala iz dosade i Monfilsa, eno ga gubi, naravno.

8. Stavih soma na

Servete 1
    Montepaski H1 (14.5)

dobitak 3300

9. Uzeh 3300 na ovo gore

10. EDIT: Hvala buriju.

11. gazimudo ovo možeš tamo na pitanja moderatorima... mislim da je u sve vezano za vukajliju ili vukajlija servis...

12. Jebem ti Kuznjecovu, sad našla da izgubi.

13. Jebo mater, prošla sam tiket!!!!

14. I ja! Uplatio 100din, dobio 259! Fail or win? :D

15. Win! i to dobar win!

16. Odličan vin. Ja ne mogu ni toliko.

17. U jebo te, dvoje ljudi odavde isti dan prošlo tiket! Biće smak svijeta.

18. Heheheheehheeh, ja ih već mećala na tiket sa Nadalom. Al jebo mater, danas baš ništa nema da se igra...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.