Кладионица

1. Odigrah za soma

Sharapova prvi set vise od 9.5 gema
    Nadla prvi set vise od 9.5 gema
    Dobitak 3300

2. Ajde Japan, sjebi mi sve tikete, ajde.

3. bravo trandzo, da bog da umrla...

4. Sve pare na Novi Pazar,mala kvota,ali kad stavis stan,dobijes jos 0.35 stana. :D

5. кад игра нови пазар?

6. Не дам се тако лако, одо да ставим сома на универстидад чиле

7. канада - еквадор х-х
    универзитат де чиле (тачан резултат) 1:2
    сантос х-2

2/3
    уплата 300.

8. Sad bih ziveo na ulici da sam stavio stan na govna...

9. пазар није победио??
    до јаја, сад је раднички ближи суперлиги! гледаћемо звезду више у крагујевцу, еееј!!

10. Ja sam pauzirao par dana, odigracu sutra nesto,mozda cak i na veci ulog ako mi se svide tekme..

11. Људи, изгледа да је ово крај моје кладионице. Последње паре сам бацио на четири сингла, пред викенд, па оно. Сваки сингл по 500 динара (добро, добро, немам ја толику ужину да бацам по шурнаес' 'иљада по тикету). Ако не прођу макар два сингла од четири, од сутра играм само по један тикет (евентуално два недељно) на 50 динара.
    Овако стоје ствари:

Ређина 1-1

Лахти х-1

Француска у21 1

ХИФК 1

12. Evo mene će sjebati glupa braća brajanbrajan, a stavila ih zbog uslova. Bem li ih mutave.

13. пу, пу, да не урекнем резултате...
    мораћу ово чешће да радим. свиђа ми се :)
    едит:
    нема шта да се урекне, већ сам у плусу хиљаду. даће бог и ово остало да прође.

14. To si nagradjen za onu kidacku defku o Turetovom sindromu :D
    Drzim palceve i za ostale.

15. Danas fina ponuda.... Finska 3... lol

16. Prodala me danas mrtva ŠaraFova. A ja se uzdam u Ruse, jebali me oni. Sutra, ako bude muda, igram na Djoku za neki sirijs keš.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.