Laki mornar nikoga nije pobijedio u gostima(doduse dobili su avelino proslu al to je liga sampiona) a fmp ima tri vezane pobede. Ne kazem da dobija fmp cak razmisljam da igram na mornar samo kazem sto je tolka kvota
Pa jbg igramo kod kuće protiv Krke jebene, plus kontam da će Radonja odmarati maksimalno Kuzmića, Dženkinsa i Jovića, znači više minuta za ove. A i kontam da će biti BO u 13.minutu fazon.
Netačno, mitke je uzeo kvotu 2 zbog lakšeg računa, burazer u planetwinu praktično nema kvotu ispod 2.1, a idu do 2.4. Uplata je bila, mislim, 1500, i ubo je 7/8, ne 6/7. Evo slike, sad će.
http://i.imgur.com/jwW8SKm.jpg Nije ceo, ne vide se komplet kvote i dobitak maksimalni, ali se vidi tamo kad se pomnože kombinacije i uplata po jednoj da je uplaćeno 1500. Bar mislim da je 1500 ako dobro tumačim, reče mi da je digao 70k ovde, ako nekog baš zanima u broj, tražiću mu drugu sliku. Mada je suština o kojoj sam pričao ovih dana tu.
Aj tilmo prekini
Liverpul X2
Baskonia H1 7.5
Krka H2 27.5
Minesota H2 3.5
Atlanta - Milvoki 202.5 +
Laki mornar nikoga nije pobijedio u gostima(doduse dobili su avelino proslu al to je liga sampiona) a fmp ima tri vezane pobede. Ne kazem da dobija fmp cak razmisljam da igram na mornar samo kazem sto je tolka kvota
Ozbiljan sam pseto, on i novicki plus. Juce sam pogodio ono samo da udje u zapisnik.
Legenda jr. +++++ kolika god da je granica, on je Kari naših prostora (čitaj: Železnik xD)
Ej, debutuje onaj novi crnja za fmp, to se danas igra?
Gudura 8.5+
Bjelica 9.5+
Volters 8.5+
Džefeson 14.5+
Toronto 218.5+
Somi svidja mi se sto si "rezerviste" zvezde igrao plus
Ubaci i batlera jebo te lebac
Pa jbg igramo kod kuće protiv Krke jebene, plus kontam da će Radonja odmarati maksimalno Kuzmića, Dženkinsa i Jovića, znači više minuta za ove. A i kontam da će biti BO u 13.minutu fazon.
Oće biti rata da se vraćam da im jebemo mamicu bukvalno sam se upišao u kolima zapravo sam pišao na patosnicu ali to je tn
Još krka igraće sa 8 igrača fazon xD
Tj. neće igradi Sandu Čorba i Matic Rebec (ne znam ko je ovaj Matic).
EDIT: Malo tema da se okadi....
https://www.youtube.com/watch?v=l4vUdycynZg
Примјер овог система 6+7+8/8.
Укупно комбинација које се играју = 37 (28 тикета са 6 тимова, 8 тикета са 7 тимова и 1тикет са 8 тимова)
Улог: 37 КМ (1КМ по комб) ~ 20€
Средња квота једне прогнозе за неки тим 2-3 гола нека буде 2 због лакшег рачунања.
6/8 ако утрефиш: квота 2^6= 64
Добитак: 64 КМ ~ 32€
7/8 ако утрефиш: квота 2^7= 128
Добитак : 1 х 128 + 7х64 = 576 КМ ~ 290€
8/8 ако утрефиш: квота 2^8= 256
Добитак: 1х 256 + 8х 128 + 28х 64= 3072 КМ ~ 1535€
Ако помножите ове бројке са 120, видјећете да Цоин буразер отприлике са 1000 динара скида те неке добитке од око 60-70 000.
Hvala kralju.
Нема на чему. Више сам то себе ради мало измозгао, па рекох, кад сам већ, да подијелим са рајом до калвих сам закључака дошао.
@mitke onda je taj kilogramov burazer morao uplatiti 40e da bi dobio 700e na 6/7?
Pa da, 40e i da pogodi sedam parova sa kvotom preko 2.
Пап, јел играо 6+7/7 или 5+6+7/7?
Netačno, mitke je uzeo kvotu 2 zbog lakšeg računa, burazer u planetwinu praktično nema kvotu ispod 2.1, a idu do 2.4. Uplata je bila, mislim, 1500, i ubo je 7/8, ne 6/7. Evo slike, sad će.
http://i.imgur.com/jwW8SKm.jpg
Nije ceo, ne vide se komplet kvote i dobitak maksimalni, ali se vidi tamo kad se pomnože kombinacije i uplata po jednoj da je uplaćeno 1500. Bar mislim da je 1500 ako dobro tumačim, reče mi da je digao 70k ovde, ako nekog baš zanima u broj, tražiću mu drugu sliku. Mada je suština o kojoj sam pričao ovih dana tu.