Кладионица

1. Opaki dojavdžija
    Dojava za danas Sudet-Grifik iz 2-1 ili 1-2, kvote na oba prelaza su 33. To je Finska 3A.

Da,bas izgleda kao da si "samo cuo". Ja gore vidim rec DOJAVA, nigde ne kaze moguce,niti mozda,vec kaze DOJAVA.

Dakle,zamolio bih te da stvarno otvoris temu DOJAVE,pa svi postujte tamo,i nabijajte nam na nos kad prodje 1 od 100

2. И да , није му прошла "дојава" , дошло из икса .........

3. Ok neću više. Tako mi je rekao čovek.

4. Ovo bi trebalo da dođe po mom proračunu,staviću 1000 kinti.

All Boys - Gimnasia L.P. 2

3.20

5. A možda dođe i

San Martin T. - Defensa y Justici 2

4,80

6. Drugari,ja samo da vam se javim,necu rokati nista do sledece sezone.. Bar mesecak dana pauze cu da napravim..

7. Gazimudo, to što nećeš rokati ništa do sledeće sezone, ne znači da ne možeš da visiš na ovoj temi sa nekim realnim predlozima, bez obzira na to što nećeš ništa lično igrati. Doduše, veća ti je odgovornost jer moraš da paziš šta predlažeš da ne bi obmanjivao ljude i navodio ih na pogrešan trag...:)

8. U pravu si ljakse..Ako budem naleteo na nesto zanimljivo ostavicu.. Mada poenta je sto kad necu da igram,onda ni ne pratim :)

Al evo sad mi upade u oko da SERENA WILIAMS igra ocajno,iako je pobedila pironkovu..
    Treba gadjati protiv nje sa nekim solidnimp rotivnicima,a dace bog da i na wimbledonu rano ispadne,tamo ce biti dobra kvota ;)

9. Jeb se Gazimudo, preduhitri me... :) Ja htjedoh još jutros reći da odustajem dok ne počnu normalne lige, al mi bilo mrsko. Nemam više živaca za tipi toki tukije.
    Ipak moramo se povremeno pojavljivati da rašćerujemo potencijalne buduće Džankije :)

10. Evo ja nesto gledao neke sajtove,pa vidim da pada kvota na tekmi:
    FK Krasnodar : Volga Nyzhnyi Novgorod
    pa moze da se pokusa dvojka na nekim hrabrijim tiketima. Kvota je 3.2

11. Јао мачке који тикет сам сочинио еј :

Зенит - Ростов 1
    Локомотива М - Спартак Налчик 1
    ЦСКА - Анжи 1-1
    Рубин Казан - Динамо М 1
    Нижњи Новгород - Факел Вороњец 1

за сад све иде

EDIT: ИЗАЂЕ!

12. Ja za danas sklepao