Skočimiše, izvini ako sam te naveo na pogrešan trag (mislim, što se tiče GG). Nadam se da nisi to igrao. Međutim, što se tiče sledećeg posta, kada sam rekao 1:2, nadam se da si razumeo poruku i odigrao na Francusku...:)
E bem ti Italijeane. A koliko sam samo puta rekloa da neću igrati na njih. Jebli sebe. Al prođoh neki bezzni singl na "ogromne" pare, First Vienu.
Jebli me italijani.
E jebi ga ljakse ti bi da na malo para prođeš puno. Ja da sam imala cenera uplatila bih ono sa duplim šansama i dobitak 30 i boli me briga, imsm kapital za sledeće klađenje. :)
E moj prijatelju cisto da te upoznam sa cinjenicom da kod DOJAVA nema ili/ili..
Dakle,il je namesteno ili nije. A ovo sto ti pricas moze da se svrsta jedino u predlog.
I bolje bi ti bilo da si napisao evo jedan predlog bla bla,nego da prodajes muda za bubrege..
Sad ko sto kaze selenijum, MRSTE SA OVE TEME,napravi sebi temu KLADIONICA- DOJAVE
pa se skupite svi dzankiji i Geremiji sveta,pa zajebavajte jedni druge..
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Poljska-Francuska
Šta mislite?
Poljska - Francuska GG (Ali 100%)
U Mocartu je kvota na to 1.77
A konačan ishod?
Konačan ishod: Poljska-Francuska tr 1:2
Skočimiše, izvini ako sam te naveo na pogrešan trag (mislim, što se tiče GG). Nadam se da nisi to igrao. Međutim, što se tiče sledećeg posta, kada sam rekao 1:2, nadam se da si razumeo poruku i odigrao na Francusku...:)
Dvojku čistu ;)
Razumio sam poruku :D
E bem ti Italijeane. A koliko sam samo puta rekloa da neću igrati na njih. Jebli sebe. Al prođoh neki bezzni singl na "ogromne" pare, First Vienu.
Jebli me italijani.
E jebi ga ljakse ti bi da na malo para prođeš puno. Ja da sam imala cenera uplatila bih ono sa duplim šansama i dobitak 30 i boli me briga, imsm kapital za sledeće klađenje. :)
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3231646-885
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-8577448-885
Bravo, glupi smrdljivko Raonic..nisi ti za tenis..
Dojava za danas Sudet-Grifik iz 2-1 ili 1-2, kvote na oba prelaza su 33. To je Finska 3A.
MRŠĆI ODAVDE DŽANKIJEV IZRODE!
Ja samo da vam predložim,nisam rekao da moraš da odigraš.Ali biće ti žao kada prođe.
DANAS SE NA TENIS UZIMAJU PARE!
I ja sam samo rekla MRŠĆI ODAVDE DŽANKIJEV IZRODE! Okanite se zlojava na ovoj temi, pobogu.
Imao sam dobre namere,ovo je free.
Јуче ме сјебаше млади Французи , а уватиоо Анжи , Кубан и Бран ...... ццц
ЕДИТ:И ел дошла злојава Опаког или тек треба да се игра?
E moj prijatelju cisto da te upoznam sa cinjenicom da kod DOJAVA nema ili/ili..
Dakle,il je namesteno ili nije. A ovo sto ti pricas moze da se svrsta jedino u predlog.
I bolje bi ti bilo da si napisao evo jedan predlog bla bla,nego da prodajes muda za bubrege..
Sad ko sto kaze selenijum, MRSTE SA OVE TEME,napravi sebi temu KLADIONICA- DOJAVE
pa se skupite svi dzankiji i Geremiji sveta,pa zajebavajte jedni druge..
Ja samo kažem šta sam čuo. Nisam rekao da će 100% da dođe, možda i neće.