Кладионица

1. Tri šestice, pravilno raspoređene u kontrolnom broju tiketa (sedmocifrenom), garantuju dobitak
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-7676016-893

2. Jbg,nisam bio tu da stavim...
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1061-4938406-893

Jos nekih 12,13 min do kraja ima,Selburnu ponistili gol,izbacilo 2-1,pa vratili...

EDIT: 2-1....Inace gruvam 3000 na to,i plus spajam,i sad ko za inat nisam imao kes,i samo 1200 stavim...

3. E, jebiga, što ne reče to ranije...
    Možda bih pokušao tako nešto s obzirom da nije bilo preslikano niti napadno.
    Svaka ti čast na pogotku.

4. Ајооооооооооооооој, не верујем!!! За плакање... Ајд' погодите шта ми се догодило.

5. Играо си кеца на Јувентус?

6. Наши млади, хендикеп 6.5. Преокрети током целог меча, једва некако у финишу смуљају 7 разлике, приме кош 4 секунде пред крај, Бешовић закуца на 0.4... Ја скачем до плафона... Судије свирају техничку, јер ови наши идиоти улетели у терен, сунце им јебем! Искењам им се на 0.4 секунде, као да нешто значи на толику предност! Душмани, набијем их на курац крвав! Упропастише ми вече.

7. Ау брате стварно бедак... колко си пара пуко? Јел сингл?

8. Повезао с још пар мечева, уплата 500. Чекао бих за 7200 само младе Немице против наших у кошарци. Хендикеп на њих 28 и по. Ево, 7 разлике 2 минута пред крај. Пу!

9. Pozz ljudi :D
    Evo pocinje sezona lagano..
    U utorak i sredu se igraju kvalifikacije za LS..
    Aj dajte neke predloge,ocu da stavim 4 tekme na 500 din pa sta bude..

10. Maribor - Dudelange 2+P
    Yokohama - MYamagata 1
    Partizan - Shkendija 3+
    Pyunik Yere - Plzen 2
    BW Linz - Hartberg GG3+
    kvota 10.77

11. Ја сам одиграо један леп породични тикет

Пјуник - Плзен 2
    Слован - Тобол 1
    Шамрок - Флора Талин 1
    Валета - Екранас 2

квота 5.85

12. Jao, pa ja sam zaboravio na ovu temu. Nisam se kladio, ali samo da se zahavlim dobrim ljudima što su me podsjetili da opet ima fudbala za klađenje :))

13. TATICda se zahavlim JEBE

Sad bi rek'o "nema na čemu", nego mogu da izmalerišem. :)

14. Kad niko nece da se javi da pomogne,ja morao sam,i naravno puci cu 500din:

www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-4387930-894
    www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-3637348-894

P.S. vi pisali,al ja nisam video na vreme xD

15. Ја сам одиграо један леп породични тикет

Пјуник - Плзен 2
    Слован - Тобол 1
    Шамрок - Флора Талин 1
    Валета - Екранас 2

квота 5.85

ОЛЕЕЕЕЕ! Изађе .......

16. Bravo Laki.Moj za danas:
    Zvezda 1
    Partizan 3+
    Dinamo Z 3+
    Sturm 1
    Helsinki 2

Uplata 800 izlaz oko 6500

17. Ja još samo taj Partizan čekam da dođe 3+.

edit: Laki arči!

18. Gazimudo
    Bravo Laki.Moj za danas:
    Zvezda 1
    Partizan 3+
    Dinamo Z 3+
    Sturm 1
    Helsinki 2

Uplata 800 izlaz oko 6500

pre 8 sati

Izadje :) Dobro nam je krenula ova sezona. Jos ljakse da uzme kog somuna, i dzanki pola milijarde i to je to.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.