Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Eto, konačno prekinuh maler, u poslednjih meseca dana sam ispucao bar 5, 6 tiketa za po jednu utakmicu.
Odlično Gazimudo.
О рођаци ала муземо кладионе :))
Ево мог за данас , не полажем велике наде у њега ...
Валеренга - МИКА 1
Тел Авив - Кхазар 1
Крусадерс - Фулам 2
Лиепајас - Салзбург 2
Оребро - Сарајево 1
Ланели - Динамо Тбилиси 2
Анортозис - Гарга 1
квота 6.14
Ja danas odigra..
Rad 2...znaci oni Grci sabijaju kako igraju,zamalo da idu u LS,a kvota 3.10 na njih..pa ne znam sta da se desi,igram na njih.
Vosa X pp,mada mi to smrdi,moze svasta da bude.
Ado Den Hag 3+
Valerenga 2+pp
Hafnarfjordur 3+ i Anorthosis 3-5....na 200 dindzi,10 soma tacno...
Iako je imalo lepih kvota da se odigra za neki malo jaci ulog,ipak sam izbegao i odigrao sprdnje:
www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-8553285-894
www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-8414390-894
Stavite nešto za veći ulog !
@ Deki
Po meni:
Haken 1
AEK 2
Elfsborg 2
Fulam 2
evo mog, za 12 maša, to je negdje oko 700 dinara...
litvanija - italija 1
srbija - rusija 1
jablonec 2
austrija 2
orebro 1
olimpija 1x
dobitak oko 90 maša...
Odigrao sam i ja neke "sigurice".
Hacken - Honka 1
Suduva - Elfsborg 2
i
Orebro - FK Sarajevo 1
Soligorsk - Ventspils 1
Llanelli - Dinamo 2
Juvenes/Dog. - Rabotnicki 3+
edit: kako se samo jedem sad što nisam odigrao AEK, Jablonec i Austriju..
Ja ne verujem da mrtva govna iz Skandinavije ne mogu da natovare neke anonimuse.Prvo juce Malme sa onima sa F.Ostrva EJ 0-0 poluvreme,sad Valerenga sa Mikom Hakinenom igra 0-0...pa jebem vam sve bas... Nisam imao muda da singliram Rad,ali dobro,sta sad.bice para.. :)
Ajde oni ,sada vode, nego Orebro mrtvi.......
I jos mrtviji Elfsborg.
AJDE ELFSBORG NABIJEM TE NA KURAC!
Ajde Elfsborg sa mamom vam spavam!
Tooooooo!!!!
Znaci vole kevu mnogo.
Samo nek potraje ta ljubav do kraja meča, pa im posle sipaj u kevu ko u nerotkinju.
edit: 1:1, jebeni horor
Tatu im jebem,sa kevom im spavam, sa sestrom im kampujem!
500 din manje.
Ma dzaba mi sto vode na 1.2,nek' ih tovare u golove...
Ja 1100 manje. Neću više da se nerviram, od sad, na neko duže vreme, ne ulažem više od 100 dinara na tiket pa makar mi Chuck Norris slao dojave. Dosta mi bilo stresova, ima da se šlogiram. Pre 2 meseca sam uspeo u jednom danu da puknem prvo na jedan tiket na jednu utakmicu, za 1800 dobitka, oko 500 ulog, pa drugi 20 000 dobitak takođe jedna utakmica, 8500 ulog, pa onda tako istraumiran odem uveče i odigram za poslednjih 500 kinte 6 utakmice i puknem za jednu i to samo za gol, 6500 dobitak. A inače imam rekordan broj ispucalih za jednu utakmicu/gol. Najveći mi rekord 11 tiketa u nekih 3 nedelja, sve za po jednu. No, jedina pozitivna strana je u tome što pucam samo ono što sam prethodno dobio, nisam baš toliko prso da dajem iz džepa.
Znam da vas boli kurac, nego morao sam da se ispraznim.
Више волим Уефине квалификације него леба да једем, мада је понуда данас била крш. Ипак, морам да се похвалим да сам се омрстио, на 900 дингера 4 црвене:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1241-3350320-894