Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Sujeveran si vidim...
Šomi ispoštovan si.
http://i.imgur.com/6eLBDhX.png
Somi ne igra teo znaci dekolo plus ko kuca pusti ti bohora
I lengford mora da budzi prosek danas upuvao se proslu eto vam dubl
Rad 12.5-
Datome 13.5-
Vesterman 7.5-
Tulson 19.5-
Navaro 7.5- (čisto zbog poštovanja prema nikolasu)
naravno ps, vidi se ko je ovde najveci poznavalac košarke pored nikolasa i mene
Зашто Рад минус? Ем игра одлично откад је дошао нови тренер, ем ће вероватно добити још више минута после одласка Цирбеса.
zbog kurca stevane
Али доћи ће сад минус сигурно, пошто сам се ја правио паметан. Нема на чему.
je l rad ovaj ruud ? ja ga upravo odigrao plus duvaj kurac somi PADAS MAJMUNE
Haha
Hahahah
1. sve upućuje da će doći plus
2. stec se pravi pametan
3. armin odigrao plus
4. papet master
mislim da je jasno da dolazi minus...
Stec, navuci sada Šomiju negativan publicitet kad je drzak XD
Једи говна.
Параховки 12,5 +
Весели 13,5 +
hahah
ahahahhah
Hahaha
odoh da kakim drugari pa se čujemo kasnije kad se budem rugao arminu jer je rad došao minus o/
Ovaj šomi malo malo pa ide da kaki.