Кладионица

1. Evo Grobari doveli nekog stopera iz Sao Caetana. Kaze da ce se za 10ak dana dovoljno uklopiti i da ce igrati protiv Genka.

2. U kojoj kladzi moze da se kladi na bilo sta?!

Hteo bih da se kladim da ce iran i izrael da zarate do nove godine
    Kao i da cemo imati novu svetsku ekonomsku krizu do kraja 2012.

3. Halmstad - Elfsborg(pizde) 2
    Maribor - Gorica 1
    Japan W - USA W 2
    Rapid W - Admira 1
    HJK Helsinki - VPS 2+P
    Diosgyor - Zalaegerszeg 3+
    kvota 17.78

I naravno puknem na jednu.

4. Mozes u Meridianu valjda..A sto se tice Genka i Partizana,ja kapiram da ce ovi da napadnu od prvog minuta,i mislim da je realno da Genk tamo dobije.E sad po Partizan bi bilo bolje da što manje izgube,ako izgube naravno,da bi mogli ove da jure rezultat.Ja cu igrati u Belgiji da Genk daje 3gola na tekmi,bice dobra kvota,a moze i gg3+ da dodje bez problema...

5. Biće tu kamara golova, ne zna se ko ima goru odbranu.

6. ne zna se ko ima goru odbranu.

Znam ja....Čukarički...

7. Vrlo mogućno.

Gledao sam utakmicu Genka i Liona... Kuku majko. Genk nema odbranu. Na toj utakmici jedino je golman nešto radio u odbrani al' su ga prodali odmah sutradan (bar koliko sam ja skontao). Na beku imaju nekog mršavog crnca, ako ga Volkov ne pojede neće niko.

A Lion je drešina, ne znam šta se dešava sa tom ekipom.

8. A sta mislite za sutra?
    Valjalo bi opet turiti negde somuna izvuci jedno 4,5 i dosta.

9. Jebiga, sinak, valjda znam šta sam vidio.

4 gola, od toga penal i jedan userski, opauči loptu pa će se odbiti od nekoga.

Između toga sam vidio laganu bunkericu i čekanje kontre.

Rezultat je previsok za ono što su pokazali na terenu. PRE-VI-SOK.

10. Slažem se Skočimiše.
    Tačno tako. Takođe sam sve video.
    Ali Genk - Partizan: 1&3+

11. Gazimudo, ima li šta konkretno za danas?

12. Sad cu bacim pogled na listu pa ostavljam moje predloge.

13. E, jebiga, Gazimudo. Dok ti smisliš, ja već odigro.
    Lebati, kolko tebi treba za analizu jedne utakmice?
    Meni treba samo par sekunada: samo kažem: "To, to i to!", i gotovo.
    A ti ga daviš, gnjaviš i daviš... i opet gnaviš.
    Zato ja češće prolazim tikete nego ti. Preanaliziraš se, brate.
    Doduše, ponekad ga ubodeš ljudski, ko pre neki dan, ali često tako znaš da zasereš... da je to bogu za plakati (kao i ja, uostalom).
    Ipak, cenim i uvažavam tvoje mišljenje jer si jedini na Vuki koji nešto analizira i obraća se drugima sa predlozima, ili tražeći savet, ili šta drugo.
    Jednom sam prošao tiket poslušavši te.
    Moj tiket za danas:http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2556830-896

14. Ma nisam do sad analizirao, u to je bio ukljucen odlazak po listu, u prodavnicu,has i bacanje pogleda na listu. Jbg.
    Evo sta sam izdvojio za danas.
    Posto se igra nemacki kup,al po sistemu 2x30minuta, ne preporucujem igranje na mnogo golova. Zato - Dortmund 2 @ 2.05, i Bajern 0-2 @ 1.6

Moji tiketi:

Olimpijakos 1&2-3
    Bajern 0-2
    Dortmund 2
    Totenhem 4-6

Ukupna kvota oko 30
    A drugi je:

Plzen 3+
    Rozenborg 3+
    Helsinki 3+
    BATE 3+
    Litex 3+

ukupna kvota: 5.77

15. Ljakse, kol'ko ti imaš godina?

16. Gazimudo, kad si već tu, da ti objasnim princip po kojem ja popunjavam tikete:
    Znači, npr. prva tekma koju sam za danas odigrao je Helsinki - Bangor City.
    Dakle, uđem na Pomoć Kladioničarima Fudbal '91.
    Uporedim poslednjih 10 tekmi jednog i drugog tima.
    Nakon toga pogledam njihove međusobne rezultate (ako su ih imali, a najčešće jesu).
    Ako su u poslednjih tri međusobna susreta igrali GG3+, obavezno stavim GG3+, i zajebem se, jer obično dođe rezultat 0:0, ili 1:1, ili tako nešto. Ali uporan sam i tvrdoglav kao mazga, ali ne ulazim u dalju analizu kao ti...npr. ko igra, ko je povređen pa neće da igra, zbog čega se igra, koga je žena ostavila, da li mu se bivša vratila itd.
    Naravno, uvek je poželjno znati da li je neko povređen, pa neće igrati, i kakav je sastav ekipe.
    Ali, veruj mi, i pored tako površne, buđave i budibogsnama glupe "analize", prolazim tikete.
    Neki put igram na čistu intuiciju, ako to uopšte postoji.
    Igraš li ti slično ili malo više obraćaš pažnje?

17. Pa kod timova koje znam samo iz liste sigurno da ne mogu da analiziram kome je umro kum,kome tetka,ko se jebe u dupe a ko u usta.
    Kada poznajem dva tima,onda tako nesto mozda ukljucim.

A za ostale meceve uglavnom gledam ovo sto i ti - Koliko golova daju i primaju, forma (koja sad nema neki znacaj), ligu u kojoj igraju i koji su u toj ligi itd..

Al uglavnom osecaj igra glavnu ulogu. Niko od nas ne moze da zna sta ce da se desi,tako je ovo u principu sve sreca.

I da,procitam par saveta sa jos nekih foruma koje pratim,pa ako se dvoumim izmedju dve tekme pogledam sta su ljudi rekli za obe tekme.

Evo sad se kopkam da li da odigram partizan 3+ ili Litex 3+

18. Zajebah se, Rozenborg se igra u sredu. Nema veze,moci cu da branim ako prodje sve od danas. I da,ubacio sam partizan umesto liteksa. Ako padam,bolje da padnem na partizan nego na bugare odvratne.

19. Nisam stigao ranije da postujem, par tekmi je već počelo.

Bate 3+
    Urugvaj 2
    Visla NG
    Honka GG
    Viljareal 2
    Detroit(bejzbol) 1

i

Partizan 2-3(mada razmišljao sam 0-2)
    Ekranas 1
    Cambuur GG3+
    Visla 2+P(kasno sam skont'o da sam ponovio, igrao na brzinu)
    Olimpijakos 0-2

Mali ulozi, zajebancija.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.