Кладионица

1. Mogao si to danas da postuješ da se i mi malo ovajdimo.

2. :)

Дружићемо се мало интензивније наредна 2-3 месеца.

Едит: и мислим да је време за реинкарнацију "Вукајлијашког тикета", нормално, ако сте за.

3. Mogao si to danas da postuješ da se i mi malo ovajdimo.

Погледај време уплате, јебига.

4. Nisam video, izvinjavam se.

5. MAJKU IM JEBEM SKANDINAVSKU... GOVNA JEDNA... NA DVA TIKETA ZA UKUPNO 120 MAŠA, PO JEDNU TEKMU... ELFSBORG I ONAJ JEBENI OREBRO... DABOGDA IM SE SJEME ZATRLO...

6. А видео сам мутави Оребро и одмах сам помислио како је то мутав тим ,ал оно опет , Сарајево беда бедина ..... курац .....

Чек да видим има ли за данас штогод ...

7. Jel moguce da je onaj Partizan od svih timova izvukao bas jebeni GENK?
    Ja cekam opet kvalifikacije za LS i LE. Ovo ostalo ne mogu da tumacim.

8. Pocinje danas Nemacka druga liga.
    Tekma FSV Frankfurt - Union Berlin je do sad bila 3za3, odnosno uvek dolazio kec.
    Ako neko igra,moze da proba,al ne treba uzimati za sigurno,posto mogu da promene tj da igraju na dvojku ove sezone.

9. Ima li šta za danas za veći ulog ?

10. Halmstad - Elfsborg(pizde) 2
    Maribor - Gorica 1
    Japan W - USA W 2
    Rapid W - Admira 1
    HJK Helsinki - VPS 2+P
    Diosgyor - Zalaegerszeg 3+
    kvota 17.78

11. Skoro, a i ranije, ljudi su ovde predlagali da se kao odigra neki Vukajlija tiket.
    Ne znam kako to ide, jer nov sam ovde, tek sam zaslinio na Vuki, ali apsolutno podržavam tu ideju.
    Dakle, osećam se veoma odgovornim da predložim sledeću sutrašnju utakmicu:
    TPS Turku - IFK Mariehamn (Kec)... Kvota 2.05, i iza toga stojim.
    Još jednom: ne znam kako se sastavlja taj tiket? Treba li to na PVT, ili ovde javno?

12. Љаксе, јеси ти сигуран за тај Турку, нешто су у каналу са формом?

13. Pa... ja jesam siguran!

14. Ustvari, siguran sam!
    Ali kakve to veze ima sa ovim Vukajlija tiketom?
    Svejedno, na mom prvom sutrašnjem tiketu stajaće:
    TPS-IFK- 1, i to ću da prođem, nego me brine ovo ostalo što ću odigrati.

15. Koliko sam ja skontao taj Vuka tiket je skup utakmica od kojih je svako predlozio jednu.
    Ja sam takodje vrlo kratko ovde,pa nisam upucen,al to mi dodje logicno.
    I takodje podrzavam akciju.

Ja sam bio pokrenuo nesto slicno na nekom drugom sajtu,i nije nam lose islo..

Sta vi mislite za tekmu Genk - Partizan?
    Ja mislim da partizan mora da primi gol,ako ne i dva. Odbrana jedva skrpljena,2 igraca pokrivaju (doduse mali aksentijevic me odusevio,i zasluzuje prvih 11).
    Genk danas napenalio Lion sa 3:1,tako da mislim da bi tamo valjalo igrati i keca.

16. Evo ja za danas odigrao:
    Brazil 1
    Elfsborg 2
    Zilina 1
    triglav 1

ulaz 500 izlaz 2600

17. А јебага , не могу објективно да размишљам када је Партизан у питању , сто га вероватно нечу ни играти или двојку :))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.