Кладионица

1. И још један од синоћ:

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1241-3513984-897

Данас ми је највећи фикс Вашаш, 2.15 квота.

2. Ja nisam igrao imaa...... Kontam da odigram za sutra :
    Flamengo - Ceara 2
    Urugvaj - Paragvaj 0-2
    Volga - Spartak Moskva 2

Ulog: 100-200 din

EDIT: Flamengo - Ceara se igralo sinoc u 2. lol

3. Пао сам први тикет након низа од 4. Чекао сам Сао Пауло... Водили 1:0, па 2:1 и на 2:2 лик у деведесет и трећем предрибла пола терена, изађе сам на голмана, пуца, и овај му је скине. А имао је два тотално, јебено, празна играча! Јебига!

4. Gazimudo
    Kopenhagen-1
    Sligo-1
    Rendzersi-2+
    Helsinborg-1
    kvota malo jace od 5. Ulaz 400

Kakav FAIL od tiketa

5. Sjebo me Aberdin, majke im ga Bugarske nabijem...

6. Људи, крећу текме. Ајде на брзину да бацимо један Вукајлијашки са 4-5 предлога.

Алборг - Архус 1 (2.40)

7. Urugvaj -Paragvaj 1 (1.95) ako ćemo vjerovati kvotama na rezultati.com

8. Ова садашња екипа неће ич да сарађује.

Даб се вратио, чекамо остале. Бвдлга, Пеки, челси, Тулуме, Двајте, Гвоздене, Жњи, Стивене, Лаки, Френки... Време је да се праве паре!

Едит: Извин'те ако сам заборавио неког, рачунајте да сте сви позвани.

9. U kurac, biću u putu dok bude trajalo finale. Jebem ti fudbal!

10. Daj mi utakmice - sarađivaću.

Ova ponuda je sve samo ponuda nije.

11. Па, јебига сад, мојне да извољеваш. Шта је, ту је, ако имаш нешто, дај.

12. NMF, pa kakav mi je to tiket ako je tip dana kvota 2.4?!
    Valjda treba da smanjimo kvote da napravimo nesto.. Ako cemo da lupamo kvote preko 2 radije cu sam da nalupam..
    Zar nije bolje da svako predlozi po jednu tekmu kvota 1.3 - 1.8, i 4,5 utakmica je dovoljno.
    EDIT: Od mene tip dana ZENIT 2 @ 2.2

13. Možda se ja zajebavam sa svojim tiketima, ali kad god sam predložio neki zajednički, nikad se nisam zajebao.
    Moj predlog za sutra za Vukajlija tiket je:
    Lahti - PK-35 - GG3+ (Finska 2, kvota 2.00)
    Ja ću to da odigram, a vi kako hoćete.

14. Bilo bi lepo da zazivi taj Vuka tiket,al ja sam za to da se igra samo danima kad je ponuda nesto ozbiljnija. A ne ovako da trazimo sigurnu tekmu samo preko kvota,a one cesto da zavaraju.
    Dakle, ponekad petak, uvek subota i nedelja, i utoraksreda/cetvrtak kad imaju evropska takmicenja..
    Mada kad pogledam ovako,to je opet svaki jebeni dan xD

15. Okej, Gazimudo.
    Ja sutra igram ovo što sam rekao, pa kako god.
    Verovatno si u pravu da to treba ostaviti za dane kad je veća i konkretnija ponuda.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.