Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Skočimiše, lepi tiketi; pogotovo ovaj drugi, ali, jebiga, zamalo. Šteta. Ali gde Tun Grashopers prvo poluvreme iks, sunce ti žarko?
Nemoj više stavljati ikseve ni u prvvom ni u drugom poluvemenu za Švajcarcku...Ok?
To baš ne dolazi često.
CSKA Moscow - Samara 2-3g
Petrolul - Otelul 0-2g
Ovaj vukajlijaški zamalo da prođe, ali ujebaše ga Finci iz druge lige.
Došao bi sigurno ppx da oni mamlazi nisu dobili crveni u 10. minutu. A primili ga u tunelu skoro. Jebiga :D
Islanđani
Hafnafjoasnvasbabdur-Valur GG3+ @1.80
Finlanđani
Mipa-Rops 1 @1.45
Lahti-ŠKT48 3+ @1.55 a možda i GG3+ @2.00
Ruslanđani
CSKA 1 @1.20
Švedska
Geteborg-Halmštad 1 @1.25
Elfsborg 1 @1.45
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-5320501-897
Za danas
Rendzers - Malmo 1
Tvente - Rumuni glupavi 1
DInamo kiev - Rubin 0-3
za soma molim lepo
Velkom bek Dzanki.
Fala
Mrš sa teme, zlojavniče!
Ja danas mecem Belgijance protiv naseg sampiona za 50 evrica. Forma koju su i jedni i drugi prikazali mi govori da ce Genk dobiti kod kuce,pogotovo sto ce tu i morati da juri pobedu,jer nisu ekipa koja moze da pobedi Partizan i tamo i 'vamo,bar po meni.Lepa kvota,Partizan ne toliko uigran i sa Rnicem na stoperu,Genk odlicno igrao ove pripremne utakmice,plus kod kuce sure,prava domacinska ekipa.Samo se nadam da nece da nakantaju Partizan,kako bi mogli u revansu Grobari da prodju dalje,i odu u LS,za dobrobit srpskog fudbala. :)
EDIT:
A pored toga na nekom sitnom ima da izgruvam ove prijateljske u 2+pp,Rendzere keca i jos neka sranjca,da se prati...
Bvde, patrijoto!!!
Ja nemam pojma u kakvoj su formi i ostale picke materine, al' bih rekao X.
A brate realno je,pogledaj koga imaju u cetvrtom kolu,Zvezda u poslednjem i da je usere zreb ima jace ekipe od toga.Nije da ne verujem da ne mozemo da udjemo u LE,nego je jednostavno realnije da oni prodju u LS ako prodju Genk,sto je po meni vrlo diskutabilno,jer je Genk jaci od svih tih u cetvrtom kolu sto dobijaju.Ako ne prime 3 komada,sve je moguce,tako da,udrite Grobari. :)
Uplaceno vise para na Genk - Part..nego na Rendzers Malmo i Tvente Vaslui..
1 --------------------- X ----------------- 2
106516€ (99%) 726€ (1%) 829€ (0%)
Dinamo Kijev- Rubin 1
Genk- Partizan 1
Tvente-Rumuni 1
Evo za iljadarku ovo ću uplatim, pa ko ga jebe...
Ljudi,dobra kvota na Sturm X2,ko gadja sigurice,mislim da je oko 1.4...ja sam i to igrao,a i cistu dvojku. Isto tako i na Wislu Krakow,kakvi crni Bugari,X2 cini mi se 1.5 cak...Bate iz x u 2 po meni,ko juri prelaze i Rendzeri 1-1...
Ipak izmenih tiket
CITAT GENK - PARTIZAN X2 @1.77
RANGERS - MALMO 1 @1.45
TWENTE - VASLUI 1 @1.35
MINESOTA - LOS ANGELES(BASKET) 1 @1.25
ITALY - SPAIN (WATERPOLO) 1 @1.60
NY YANKEES - SEA MARINERS 1 @1.30
Dobitak 4800