Кладионица

1. Evo i mojih tiketa:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-1421959-898
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-6498136-898

Inace,slazem se sa BVDLGA, iako sam grobar, mislim da ce partizan izgubiti. I iskreno se nadam da ce sa samo 1 golom razlike i postignutim golom.
    Partizan je bez odbrane, dok genk sije u napadu. Nije realno da bude vise od 2 razlike, tako da ocekujem rezultate 1:0, 1:1, 2:1, , 2:0.
    U beogradu ce biti prica drugacija,to je jos 7 dana uigravanja istog tima, tako da ovde partizan juri aktivan rezultat. Sto se golova tice 0-2 nu deluje realno,al svasta je moguce.

2. Барселона - Интернасионал 1
    Твенте - Васлуи 1
    Ренџерс - Малмо 1
    Екранас - Бате Борисов 2

квота 4.2

Партизан нисам хтео да играм јер сам ту страшно пристрасан .....

Uplaceno vise para na Genk - Part..nego na Rendzers Malmo i Tvente Vaslui..

1 --------------------- X ----------------- 2
    106516€ (99%) 726€ (1%) 829€ (0%)

Хахаха

Такође сам хтео да играм 2 на Штурм , ал сам испо мудо , нисам смео .........

3. Genk dolazi 1-1 komotno. Stanojevića bi trebalo podsetiti da ovo nije FK Zadrugar.

4. Opaki dojavdžija
    Genk dolazi 1-1 komotno. Stanojevića bi trebalo podsetiti da ovo nije FK Zadrugar.

pre 4 minuta

Ma to ce iz 2u1, ti samo takve tekme juris..

5. Jebeni Ekranas ....

6. Prosli Italijani, vaterpolo...lepa kvota bila...

7. Danas odigrah za 100 kinte

Yamagata - Urawa 2
    Fukuoka - Iwata 2
    Ny yankees - Sea Mariners 1
    McHale - Cibulkova 2
    Volandri - Dolgopolov 2
    Helsinki - Dinamo Z. 1
    Odense - PAO 1
    Lil - Marsej 0-2

DOBITAK preo 17 soma..

8. Јооооој, опет овај мали слепац на теми...

Ајмо предлоге.

Не практикујем играње пријатељских, али ми је Шахтјор данас фин кец, квота 2.

9. Rozenborg-Plzen tm12+ kvota 2,15

10. Pu mamu vam jebem nesposobnu, mrs u finsku supacku ligu..

11. Sutra kontam SArajevo(2.7) i Hajduk X2(2.15)
    Zvezdu ću staviti 2 i 2-3 gola
    valerenga 3+
    anortozis 1
    hapoel T.A dupla pobeda

12. Haha, ovi Francuzi su velemajstori! Super kup, sad završeno - Lil - Marsej: poluvreme 1:0. Do 85. minuta je bilo 3:1, a onda 3:2, pa u 87. 3:3. Onda u 90. minutu crveni karton za Lil, ali i gol za 4:3. A onda dva gola za Marsej, oba iz penala!!! Ovo sutra moram naći da vidim te golove :)

13. e pa, red je i ja da se javim na temi, odavno nisam.
    'ladno danas izmaših kopenhagen dw1. a pohvatao standard x-x, benfiku x-1, i makabi 1. jebem te srećo.
    sutra jasno 0:2 za zvezdu, tačan rezultat, i to ću da gađam u singlu.
    neki sigurniji tiket:
    salcburg 1
    hapoel t.a. 1 (nisu oni voša)
    jang bojs 1
    dinamo bukurešt 1
    sparta p. 1

14. Aleksandre kg, izvini što se mešam, ali ja sam planirao da sutra Ventspils-C.Zvezda odigram tačan rezultat 0:0.
    Čisto da kažem, ništa više. (To je moje mišljenje).

15. :)
    ništa ja protiv nemam. jednostavno, moje mišljenje, (iskreno) navijački, kladioničarski, instiktivno, eto, palo mi na pamet da bi moglo biti 0:2. videćemo.

16. Navijao sam i ja za Partizan sinoć (iskreno). I bio je bolji.
    Ali sam ipak prethodno odigrao 1&3+.

17. Jel ovaj Split protiv Fulama, ustvari Hajduk Split il jok a?

18. nije. rnk split, ako se ne varam. a hajduk igra sa stoukom, u gostima.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.