Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
englezi dajte slobodno neki gol, ne plašite se
Braco je l se meni nesto pokvario Cempionsip?
Jedino Njukasl <3<3<3
Najsigurnija ekipa ove godine.
ahaha a hteo sam igrati keca na kristal palas
Totenhem 1-1
NEC 1x&2+
AZ gg
Dortmund 3+
Valensija 3+
Napoli 3+
Ulm H1 7.5
Cedevita 2 i 165.5 +
Unikaha H2 8.5
Paok 1
E jbg ja Cedevitu minus odigrao :(
Drzi gace papete sad jer pada 52 poena u 3.cetvrtini !!!
Pu majku ti jebem poslednja 3 minuta se ispromasivali
sad stvarno treba pasti 52 poena xd
zavsninici jebeni
Dzabe, pao sam Dortmunda 2-3 xd
ajmo produzetak kmon mornar
NE IGRA GASOL I ALLEN !!!!!
Ako stavim neki fudbal na tiket evo pljunite me ovde
Jebem ti mater krvavu valensija u picku
Favorit valensija, igram X ili X, i crveni imaju i gube 0:2 majku im jebem u picu
Dejvis 28.5 +
Minesota 1
San Antonio H1 7.5 prvo poluvreme
Milvoki 2
Klivlend 2
tesko da ce san antonio da vodi 7.5 prvo pluvreme
Izi daj nekog igraca
wiggins+
Hvala